Milletvekili Açıkkapı'dan ETSO Başkanı İdris Alan'a Teşekkür
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı İdris Alan'ın kendisine yönelik güzel temennileri ve destek açıklamaları dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı.
Açıkkapı mesajında, ETSO’nun şehrin geleceği adına ortaya koyduğu duyarlılığa işaret ederek şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Başkanımızın şahsıma yönelik nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız, her zaman olduğu gibi bugün de şehrimizin ekonomik meselelerine karşı duyarlı duruşunu sürdürmektedir. İlimiz adına ortaya konulan her samimi çabanın kıymetli olduğuna inanıyor, Sayın Başkanımız nezdinde tüm Oda camiasına teşekkür ediyorum.”
Milletvekili Açıkkapı, Elazığ’ın sanayi ve ticaret altyapısının güçlendirilmesine yönelik her adımda olduğu gibi, Palu İlçesine Sanayi Sitesi taleni başta olmak üzere il ekonomisine katkı sağlayacak tüm projelerde ETSO ile birlikte hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Açıkkapı açıklamasında şu hususlara dikkat çekti:
“Gerek siyasi hayatım boyunca, gerekse siyasi hayatımız öncesinde bu şehre değer katacak her çalışmanın içinde faydalı işlerde şehrimizin menfaatine olacak çalışmalarda bulunma gayretinde olduk.
Dün de, bugün de aynı anlayışı taşıyoruz. Şehrimizin menfaatine olan her konuda eleştirileri dikkatle dinlemeye, ortak akılla yol yürümeye, aynı hedefe odaklanmış tüm paydaşlarla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Eleştiri de takdir de bu yolculuğun parçasıdır. Önemli olan, söylemlerin ve duruşların Elazığ’ın hayrına olmasıdır.”
Açıkkapı, Elazığ’ın dinamiklerinin birlikte hareket ettiği her tabloda başarı ve bereket doğduğunu da vurgulayarak:
“Bizler bu şehir için varız. Talep edilen ve İlçe dinamiklerinin de sunacakları katkı ve gerekli prosedürleri üstlenmeleriyle Palu Sanayi Sitesi gibi ilçe ölçekli yatırımlardan, bölgesel ekonomik hamlelere kadar her alanda hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın yanında durmayı sürdüreceğiz.
Elazığ’ın daha güçlü bir ekonomik yapıya kavuşması için ETSO başta olmak üzere tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde yorulmadan çalışacağız.” dedi.
Bakmadan Geçme





