Milletvekili Ağar'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milletvekili Ağar mesajında, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumda engellilere yönelik farkındalığın artmasına ve daha fazla sorumluluk alınmasına vesile olduğunu belirtti.
Ülkemizde, engelli vatandaşların hayatın her alanında daha aktif yer alması ve yaşamlarının kolaylaştırılması adına gereken her türlü adımın atıldığını belirten Milletvekili Ağar; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Devlet olarak engelli insanlarımızın sorunlarının çözümünü önceliklerimiz arasında gören bir anlayışla, onların her konuda yanında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya gayret ediyoruz. Engelli vatandaşlarımız için fiziki engelleri kaldıracak yatırım, hizmet ve mevzuat çalışmalarını hayata geçirirken, kalplerdeki, zihinlerdeki engelleri yıkacak toplumsal faaliyetlere de ağırlık veriyoruz.
Bu duyarlılıkla sosyal devlet anlayışının gereği olarak son 20 yılda eğitimden evde bakım hizmetlerine, istihdamda pozitif ayrımcılıktan engelli haklarına kadar pek çok soruna çözüm getirildi.
Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli kardeşlerimizi muhabbetle selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN