Milletvekili Babacan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan İle Bir Araya Geldi.

Vatandaşlarımızdan aldığımız şikayet ve taleplere binaen, Malatya'da deprem sonrasındaki iletişim ağı, baz istasyonlarının durumu, telefon şebekeleri ve sabit internet şebekelerinin mevcut durumuna dair kapsamlı bir görüşme yaptık.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Buna göre; geçen hafta tüm ilçe başkanlarımızdan topladığımız mahalle mahalle detaylı bilgileri sınıflandırarak Sayın Bakan Yardımcımız'a dosya halinde sunduk. Her bir ilçede gerek telefon ve mobil internet gerekse sabit ev interneti şebekelerinde yaşanan sorunları mahalle mahalle sunduk.

Sayın Bakan Yardımcımız da doğrudan ilgili birimlere Malatya bazında detaylı bir tarama ve fizibilite çalışması yapılması talimatını verdiler. Sonrasında da en aciliyet kesbeden mahallelerden başlayarak gerek onarım gerekse yatırım ve altyapı çalışması yapılması talimatlarını verdiler.

Bir başka güzel haber ise; Malatya'daki tüm konteyner kentlerdeki bütün konteynerlara Aralık ayı sonuna dek ücretsiz internet hizmeti sağlanmış olacak. Böylece konteynerlardaki öğrenciler için ciddi bir sorun olan internete erişim sorunu tamamıyla ortadan kalkmış olacak.

Sayın Bakan Yardımcımız'a ve değerli ekibine, gerçekten gösterdikleri hızlı aksiyon ve yakın alakadan dolayı müteşekkirim...
  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN