Milletvekili Demirbağ 'Elazığ'ımıza Hayırlı Olsun'

Elazığ için 6. bölge teşviklerinden yararlanma süresinin 2 yıl daha uzatılmasının Elazığ'a hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Ankara- Elazığ arası uçak sefer sayılarının artacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Kararda Değişiklik Yapılması Dair Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.
Karara göre Elazığ ekonomisi için önemli rol oynayan 6. bölge teşvikleri 2 yıl daha uzatılmış oldu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “CUMHURBAŞKANIMIZ SN. ERDOĞAN VE BAKANIMIZ SN. VARANK’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kararın Elazığ ve iş dünyası için hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Elazığ için 6. bölge teşviklerinden yararlanma süresi 2 yıl daha uzatıldı. Şehrimize, iş dünyamıza ve Elazığ'ımızın ekonomisine hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank'a teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu. 

ANKARA-ELAZIĞ UÇAK SEFER SAYILARI, YENİ YILDA ARTACAK
Öte yandan Milletvekili Demirbağ, 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Ankara Elazığ arasındaki uçak sefer sayılarının artacağını açıkladı.
Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Yeni yıl itibarıyla, Elazığlı hemşehrilerimizin beklentisi olan Ankara-Elazığ uçak sefer sayıları artacak. Uçak sefer sayılarının artacak olmasını memnuniyet verici olarak bulurken, Elazığlı hemşehrilerimize de hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN