Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş ile OSB'ler Görüşüldü

Elazığ Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek, TEKNOVA OSB'nin ve Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB'nin ve Karma OSB'nin devam eden süreçleri hakkında, yetkililerden bilgiler aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Herkese yardımı dokunmuş, duasını almıştır. 
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Sözlerime başlamadan önce bütün Elazığ’lı hemşehrilerimin mübarek Mevlid Kandilini kutluyorum. Mübarek Mevlid Kandili’nin, İlimize, Ülkemize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ziyaretimize gelen Milletvekilimiz Sn. Prof.Dr.Erol Keleş’i ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Erol Hocamızı burada görünce nostalji yapmak istedim. Kendilerini öğrencilik zamanlarımızdan, Akademisyenlik yaptığı dönemlerden beri tanıdığım kıymetli bir bürokratımız. Herkese yardımı dokunmuş, temas etmiş, duasını almış ve Fethi Sekin Şehir Hastanesinde Başhekimlik yaptığı dönemde; annelerimize, babalarımıza yoğun bakımlarda ulaşamadığımız dönemde, ne kadar güçlü olursanız olun çaresiz kalınan o dönemde herkesin rahatlıkla ulaşabildiği Erol Hocaları vardı. Erol Hocaları da sağ olsun herkese sonuna kadar yardımcı olmuş, bilgilendirmiş görevinin hakkını vermiş çok başarılı hocamız. Milletvekilimiz Sn. Prof.Dr. Erol Keleş hocamız, doktorluğunda gerçekleştirdiği kritik ve hızlı müdahaleleri, Milletvekillliği döneminde de gerçekleştiriyor. TEKNOVA OSB ve Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB ile alakalı süreçleri konuşmak için bir aradayız. Sayın Milletvekilimizin vekil olduğu, bizim de başkan olduğumuz dönem içerisinde burada yapılan çalışmalar yüzde 15’lerdeydi, şuanda yüzde 55’leri, yüzde 60’ları buldu. Bizim sıkıntılarımıza, problemlerimize çözüm bulmak, ödenek sağlamak için Sayın Milletvekillerimiz olsun, Sayın Milletvekilimiz Erol Keleş Bey olsun, çok kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları beyefendi olsun gerçekten ciddi mücadele verdiler. Elazığ için bir değer, Elazığ için bir kıymet. Güzel bir ekip oluşturuldu, güzel bir çalışmalar yaptık. İnşallah hep birlikte Elazığ’ı hak ettiği yere getirmek için mücadelemizden daha fazla mücadele vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
2024 Yılı sonunda 2. OSB’yi hizmete açmayı hedefliyoruz”

2024 yılı sonuna doğru ikinci OSB’yi birinci Etap olarak hizmete açmayı hedeflediklerini söyleyen Elazığ Milletvekili Erol Keleş, amacımız ülkeye ve şehre faydalı olmak dedi. Keleş, “ Öncelikle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İdris Alan Başkanımıza nazik karşılamalarından ve konuşmalarındaki iltifatlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Elazığ için hepimiz mücadele ediyoruz. İdris Başkanımın da mücadelesine şahidim. 2024 sonuna doğru da ikinci OSB’yi de birinci etap olarak hizmete açmış oluruz. Çok ciddi anlamda buraya teveccüh olduğunu yatırıcılarımızın burayı tercih ettiğini görüyoruz. Tek düşüncemiz hem ülke bazında hem de şehir bazında faydalı olabilmek, emek vermek” ifadelerini kullandı.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN