Palu Gökdere'deki Ulaşım Sorununun Çözülüyor

Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Palu Gökdere'deki Ulaşım Sorununun Çözümü için Çalışmalar Başladı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Gökdere'de sağanak yağışlar sonucu meydana gelen ulaşım sorunlarının çözümüne ilişkin sosyal medya üzerinden bir mesaj yayımladı.

Açıkkapı, İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı'nın sağladığı ödenekle Sanat Yapıları Yapım İşi sürecinin Elazığ İl Özel İdaresi tarafından başlatıldığını duyurdu.

Palu Kaymakamlığı'nın koordinesi altında gerçekleşen çalışmalarda, DSİ ekiplerinin dere yataklarında ıslah çalışmaları yaptığını ve bu kapsamda seddeleme ve taş tahkimat faaliyetlerine başlandığını ifade eden Elazığ Milletvekili'nin sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeler görülüyor:

Palu İlçemiz Gökdere Grup Yolu üzerinde sağanak yağışlar neticesinde ulaşımda yaşanan aksamaları önlemek için İçişleri Bakanlığımızın Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca temin edilen ödenek ile Sanat Yapıları Yapım İşi sürecine Elazığ İl Özel İdaresince başlandı.

Palu Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, DSİ ekipleri, paydaş kurum olarak bahse konu dere yataklarında Dere Islahı, Seddeleme ve Taş Tahkimat faaliyetlerine başlamıştı.

Gökdere ve devamındaki diğer 8 köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım konforunu sağlamak için çalışmalar devam etmektedir.  Aziz şehrimize , Palu'muza hayırlı ve uğurlu olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN