Palu ve Karakoçan Kaymakamları Başkan Alan'ı ziyaret etti.

Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, Karakoçan Özel İdare Müd. Selçuk Havuçgil ve Palu Köylere Hizmet Götürme Müd. Enver Hancı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Kovancılar, Karakoçan ve Palu’da yarım kalan işlerimiz var.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Palu Kaymakamı Hulusi teke ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek: “Kıymetli Kaymakamlarımız Sn.Abdullah Şahin ve Hulusi Teke’yi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Kovancılar, Palu ve Karakoçan bizim için çok değerli ilçelerimiz. Geçtiğimiz dönemde ilimize kazandırdığımız 6. Bölge teşviklerini ilçelerimizi de kapsayacak bir Karma OSB kurarak faydalandırmayı amaçlıyorduk. Şimdi yarım kalan işi halletme zamanıdır. Ziyaretimize gelen Kaymakamlarımıza ve Müdürlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar dilyorum. 

Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin ve Palu Kaymakamı Hulusi Teke de Başkan Alan’a görevinde başarılar dileyerek Elazığ için birlikte hizmet edeceklerini vurguladılar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN