Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan Ramazan Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımlayarak sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesinin önemini vurguladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “İnsanı kendine getiren, manevi duyguların yoğunlaştığı, hoşgörü, dayanışma ve birlik duygularının güçlendiği, ibadetlerimizle birlikte, yardımlaşma ve paylaşma gibi güzel duygularımızı güçlendirdiğimiz Mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak Ramazan Bayramımıza kavuşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz.

6 Şubat tarihinde yaşadığımız deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarını, evlerini ve mallarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyor, Mübarek Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu bayramda, tüm insanlığa sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşmanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu mübarek günlerde, sevgi ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek, huzur ve mutluluğumuzu paylaşmak için bir araya gelmeli, birbirimize olan sevgi ve saygımızı artırmalıyız.

Bu vesileyle, bayramınızı ediyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum.” Dedi. 
ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN