Saadet Partisi'nden Başkan Alan'a Ziyaret

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki Saadet Partisi Heyeti, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, "Bugün, Sayın Abdullah Akın ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan şahsım, yönetimim ve meclisim adına memnuniyet duydum. İş dünyamızın ve siyasilerimizin işbirliği içerisinde olması, şehrimizin kalkınması ve büyümesi için son derece önemli. Bu ziyarette, iş dünyası olarak şehrimizin ekonomik potansiyelini nasıl daha iyi değerlendirebileceğimizi, istihdamı artırabileceğimizi ve ticaretimizi geliştirebileceğimizi konuştuk. Projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum." dedi.

Abdullah Akın ise şunları dile getirdi: "Elazığ'da yaşayan vatandaşlarımızın refahını artırmak ve şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için çalışıyoruz. İş dünyası temsilcileriyle yakın ilişkiler kurmak ve onların görüşlerini anlamak, bu hedefimize ulaşmamız için çok önemli. Sayın İdris Alan Başkanımıza gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, Elazığ'ın ekonomik olarak daha güçlü bir geleceğe sahip olması için atılan bir adım. Misafirperverliğinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN