'Sağlıklı, Engelsiz Yaşam, Merkezi' Eğitim Anlayışı İle Fark Yaratıyor

Haber Sitemiz Köşe yazarı Fzt. Fatih ÖNER, Elazığ Belediyesi Sağlıklı, Engelsiz Yaşam, Merkezinde geniş katılımcı kitleye, Fizik Tedavisinde en Yaygın Hastalıkları ve Tedavi Yönetimleri Konulu semineri ile hitap etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Uyguladığı tedavi, hastalarıyla kurduğu sağlıklı diyalog ile fark yarata, Fzt. Fatih ÖNER,  21.12. 2022 Çarşamba günü Elazığ Belediyesi Sağlıklı, Engelsiz Yaşam, Merkezinde Fizik Tedavisinde en Yaygın Hastalıkları ve Tedavi Yönetimleri Konulu seminer verdi.

Geniş bir katılımcının izlediği ve sorularıyla da sürece canlılık kazandıran geniş izleyici kitle; Fizik Tedavisinde en Yaygın Hastalıkları ve Tedavi Yönetimleri Konulu seminerde, akademik bilginin, pratikteki deneyimler ile beklentilerin üzerinde istifade ettikleri, bu sürecin devamını da beklediklerini ifade etmeleri ile paydaş memnuniyeti dikkat çekti.

Harput Sancak Haber Sitemiz adına, hizmette sıra dışı uygulamalara yönelen Belediyemizi, Sn. Başkanımızı, ve şahsında yönetici ve kurum çalışanlarımızı, hassaten verdiği seminer ile gönüllere hitap eden haber sitemiz köşe yazarımız  Fzt. Fatih ÖNER’i tebrik ediyoruz. 
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN