Sedat Acar, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Oldu

İlimiz eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İlimizde uzun yıllar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü başarıyla yapan spor adamı Sedat Acar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yeni görevlendirmeyle Osmaniye ili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı.

Sporculuk döneminde tekvando ve bazı spor dallarıyla uğraşan ve son olarak geçmişte ilimiz Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan Sedat Acar Elazığ Müdürlüğü’nden ayrılmasının ardından bakanlık bünyesinde bazı görevlerde bulunmuştu. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tercihiyle Osmaniye iline Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Sedat Acar’ın birkaç gün içerisinde görevine başlaması bekleniyor.

SEDAT ACAR KİMDİR?

2004 yılından 2014 yılına kadar Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevi yapan Sedat Acar, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine katılmak üzere görevinden istifa etmiş ve seçimlerden sonra Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanmıştı, burada yaklaşık altı ay görev yaptıktan sonra yeniden Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanmıştı. Daha sonra Acar bakanlık bünyesinde bazı görevlerde bulunmuştu. Sedat Acar son olarak Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atandı.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN