ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ'NDE SONA DOĞRU

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirler Arası Otobüs Terminali çalışmalarında son aşamaya gelindi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, “Şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından birini daha gideriyoruz.” dedi. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ŞEHRİN GELECEĞİNE MARKA YATIRIMLAR
Meydanlar, yer altı otoparkları, yeni yaşam alanları, müzeler gibi şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran birçok marka yatırımla şehri geleceğe hazırlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın projeleri arasında yer alan Şehirler Arası Otobüs Terminali inşa çalışmaları tamamlandı. Hizmete sunulmaya hazırlanan Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yürütülen çalışmalar doğrultusunda terminal çevresinde yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmaları devam ederken, zemin düzenleme çalışmalarına da başlanıldı. 
Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte terminal alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  "Şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından birini daha gideriyoruz. Elazığ’ımıza önemli bir katkı ve değer katacak olan Şehirler Arası Otobüs Terminali'mizde yürüttüğümüz çalışmalarda sona geldik. Şehrimizin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otobüs terminalimizi Elazığ’ımıza yakışan bir kimlikle en kısa zamanda hizmete sunacağız." dedi.

MODERN YAPISIYLA ŞEHRE DEĞER KAZANDIRACAK
Güney Çevre Yolu üzerinde inşa edilen yeni otobüs terminal binası; 8 bin 348 metrekare kapalı alana, 6 bin 556 metrekare yarı açık alana sahip olacak. Terminal binası bünyesinde; 49 adet peron, 42 adet bilet gişesi, 18 adet dükkân, 2 adet restoran-kafe, büfe ve mescitler yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN