Sosyal Zincir, Elazığ TSO'da Buluştu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Innovation for Development Derneği'nin (I4D) düzenlediği üretici buluşmaları toplantısı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Depremden etkilenen illerde bulunan üreticiler ve işletmeler ile toptan alım yapan kurumlar arasında eşleşme sağlayan sosyal zincir oluşumu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Elazığlı üreticiler ile bir araya geldi. Programın açılış konuşmalarını gerçekleştiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Bölgemizde yaşanan Depremler neticesinde ilimiz ticareti olumsuz olarak etkilenmiştir. Üreticilerimizin, kooperatiflerimizin ürünlerini pazarlama noktasında sorunları ortaya çıkmaya başlamıştır. Tam bu noktada üretici ve alıcıları bir araya getirmeyi hedefleyen “Sosyal Zincir” adlı proje hayata geçmiş bulunmaktadır. Bugün burada bu projenin tanıtımı için toplanmış bulunmaktayız. Projeyi yürütecek olan Kalkınma için Yenilik Derneği’yle işbirliği içerisinde bu çalışmanın paydaşı olduk. Oda olarak sizleri burada ağırlamış olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum” İfadelerini kullandı.

Başkan Alan’a teşekkür
Toplantıda konuşan Sosyal Zincir Saha Koordinatörü ve Danışmanı Dilek Akkuş Berkpınar, Sosyal Zincir oluşumunun amaçları ile ilgili üreticileri bilgilendirerek desteklerinden ötürü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’a teşekkür etti. Program Sosyal Zincir Saha Koordinatörü ve Danışmanı Dilek Akkuş Berkpınar’ın sunumlarıyla ve Üreticilerin görüşmesiyle devam etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN