Sporcumuz Gizem Özer EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası İçin Karadağ'a Gitti

Elazığ Belediyespor Boksörü Gizem Özer, Karadağ'ın Budva kentinde yapılacak olan EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası için Karadağ'a gitti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası 12-20 Kasım tarihleri arasında Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenecek.

Bu kapsamda Elazığ Belediyespor Boksörü Gizem Özer, EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası için Milli Takım kafilesiyle Karadağ’a gitti.

63 kilo ile ringe çıkacak olan sporcumuz Gizem Özer, Milli Takım'ın madalya beklediği sporcular arasında yer alıyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “BAŞARILAR DİLİYORUM”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başarılı sporcumuz Gizem Özer'e başarılar dileyerek, “63 kilo ile birçok şampiyonada madalya kazanarak bizleri onurlandıran sporcumuz Gizem Özer, 12-20 Kasım tarihleri arasında Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenecek olan EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Madalya bekleyen oyuncular arasında yer alan sporcumuz Özer’e EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası’nda sonuna kadar güveniyor ve başarılar diliyorum. Elde edeceği başarı ile bizleri gururlandırıp mutlu edecektir. Bizler Elazığ Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemeye, sporla ilgili her projeye destek vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

DÖNDÜ: “KENDİSİNE GÜVENİYORUZ”

Milli Takım Boks Antrenörü Cemil Döndü ise, “Bizler Sporcumuz Gizem’e EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası’na sonuna kadar güveniyoruz. İlimizde yoğun çalışmalar sürdürdük. Milli Takım Kampı’nda da çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdü. Kendisinden madalya ve şampiyonluk bekliyoruz. Kendisi 2024 PARİS olimpiyatlarında da başarılı olacaktır.  Bizde Allah izin verirse Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’yla birlikte Paris’e gideceğiz. Dualarımız Gizemle…” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN