Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık'ı Bağrına Bastı

Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, karşılaşmayı taraftarların arasında izlerken, maç sonu ise galibiyet primini üstlenerek futbolculara da jest yaptı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ bağımsız milletvekili adayı prof. Dr. Yasemin Açık, bilindiği üzere Elazığspor-Şile Yıldızspor karşılaşmasının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapmıştı. Elazığspor’a her dönemde maddi katkıları olan Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığspor’un Şile Yıldızspor’la oynayacağı maçı izlemek üzere Doğukent Hıdır Bilek stadyumuna geldi.

Bordo beyazlı taraftarlar Prof. Dr. Açık’ı tezahürat ve meşalelerle karşıladı: Elazığspor taraftarlarının yoğun ilgisinden dolayı Prof. Dr. Yasemin Açık stadyuma girmekte zorlanırken, taraftarlar Prof. Dr. Açık’a tribünlerde de yoğun bir ilgi göstererek, “Elazığ’ın ablası Yasemin Açık”, “Vallahi olacak, Billahi olacak, Yasemin ablamız mecliste olacak” “Elazığ’ın ablası Yasemin Açık” tezahüratlarıyla stadyumu adeta inlettiler.

Elazığ Son Haber
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN