techasaY, Sürdürülebilirlik Alanında Etki Ödülünün Sahibi Oldu

techasaY bu yıl 16.'sı düzenlenen Deloitte Technology Fast 50 programı kapsamında sürdürülebilirlik çalışmaları ile Etki Ödülünün sahibi oldu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

techasaY, Deliotte tarafından her yıl gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin ödüllendirildiği Deloitte Technology Fast 50 programında ilk 50 şirket sıralamasına girmesinin yanı sıra dağıtılan özel ödüllerden birinin de sahibi oldu. Üç özel ödül kategorisinin bulunduğu yarışmada techasaY Deloitte Etki ödülünü kazandı. Hem ürettiği ürün ve çözümler ile hem de kurum içi sürdürülebilirlik uygulamaları ile öne çıkan şirket özellikle enerji alanında enerjinin ölçümlenmesi, uzaktan yönetim ve kontrolü ve enerji tasarrufu ve yenilebilir enerji kaynakları konusunda alternatif çözümleri ile Türkiye ve dünyada birçok firmaya hizmet vererek müşterilerinin de sürdürülebilirlik yolcuklarına partnerlik ediyor.

360 Derece ve Bütünsel Sürdürülebilirlik Yaklaşımı

Sürdürülebilirliğin tüm paydaşlarla birlikte gerçekleştirilen bir yolculuk olduğuna inanan şirket, kurum içi çalışmaları ile çevrenin korunması konusunda maksimum hassasiyet gösterirken çalışanlarına bu konuda eğitimler vererek ve faaliyet çıktılarını kamuoyu ile paylaşarak toplumsal bir bilinç de yaratıyor. techasaY, geliştirdiği enerji verimliliğini önceleyen ürün ve çözümlerini ile müşterilerin enerji tasarrufu sağlamasını kolaylaştırmanın yanı sıra sürdürülebilirlik raporlarını da doğru ve ölçülenebilir veriler üzerinden oluşturmasını sağlıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç ödülle ilgili; techasaY olarak 20 yıl önce başladığımız yolculuğumuzda ekip arkadaşlarımızla birlikte, sadece kendimiz ve kendi ekosistemimiz için değil, tüm çevremiz için katkı sağlama bilinciyle gerçekleştirdiğimiz sürdürülebilirlik çalışmalarının önemli etkiler yaratması ve Deloitte gibi referans bir kurum tarafından takdir edildiğini görmek bizim için çok değerli. Sürdürülebilirlik konusunda hassasiyetin günden güne arttığı bu dönemde, yaptıklarımızın olumlu etkilerinin bir anlamda tescillendiği bu ödülden dolayı büyük mutluluk duyuyor, bireysel ve kurumsal anlamda ülkemiz ve dünyada farkındalığın artmasını diliyorum şeklinde belirtti.

techasaY Hakkında

techasaY, bünyesindeki asaY İletişim ve asaY Enerji ile 2003 yılından bu yana enerji, telekomünikasyon, nesnelerin interneti, yapay zeka, bilgi teknolojileri, akıllı şehirler, dijital dönüşüm ve verimlilik gibi bir çok alanda katma değer yaratma kültürüyle sadece Türkiye’de değil pek çok ülkede faaliyet gösteren müşterilerine yenilikçi teknolojilerle çözüm üretmektedir.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN