TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Toplandı

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda bir araya gelerek İcra Kurulunu belirledi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan da Genç Girişimciler ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ İş Dünyası’nın yeni yüzleri, geleceği...
TOBB Elazığ Genç Girşimciler Kurulu ile bir araya gelen Başkan Alan, “TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimcilerin iş dünyasına katılmasını teşvik etmek, yeni fikirlerin yeşermesine yardımcı olmak ve girişimcilik ruhunu desteklemek amacıyla kurulmuş bir platformdur. Bu oluşum, Elazığ iş dünyasının geleceğini şekillendirecek, yenilikçi ve dinamik liderlerin yetişmesine olanak tanır. Bahsettiğim sorumlulukları üstlenen ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Kutlu'yu, bu yeni görevi için tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
Meclis toplantı odasında bulunan bütün genç girişimci arkadaşlarımız, Elazığ iş dünyasının taze ve yeni yüzleri olacaklar. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, genç girişimcilerimizden büyük beklentiler içerisindeyiz. Gelecekte şehrimizin iş dünyasına yön verecekler, yeni iş fikirleriyle inovasyonu teşvik edecekler ve iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacaklar. Genç girişimcilerimizin bu önemli misyonlarını yerine getireceklerine olan inancımız tamdır.

Bu vesile ile 2022-2026 Hizmet dönemi boyunca, genç girişimcilerimizle birlikte çalışarak güçlü bir farkındalık oluşturacağımıza olan inancımızı yinelemek istiyorum. Bu dönem, Elazığ İş Dünyası için büyük bir potansiyel barındırıyor ve genç girişimcilerimizle birlikte bu potansiyeli en üst düzeye çıkarmak istiyoruz. 
Son olarak, Kıymetli Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimizin seçim sonuçlarının ilimize ve iş dünyamıza hayırlar getirmesini diliyor, hepsine yeni görevlerinde başarılar ve ilham dolu bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum.
Bu birlikteliğin, Elazığ'ın ekonomik büyümesine ve iş dünyasının gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyor, hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkanımız bizlere örnek oluyor.
TOBB Elazığ Genç Girşimciler İcra Kurulu Başkanı Ahmet Kutlu ise, “Öncelikle TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri sonucunda başkanlığa seçilmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk içerisindeyim. Başta Seçim süreci boyunca bütün Genç Girişimci adaylarına destek veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’a ve İcra Kurulumuz içerisinde bana güvenerek destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.
Genç girişimcilerin; yeni fikirlerin ve şehrimiz iş dünyasına adına yararlı projelerin öncüsü olma hedefiyle TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu başkanlığını üstlenmek benim için büyük bir sorumluluktur. Bu görevi Allah’ın izniyle layıkıyla taşımaya gayret göstereceğim.
TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu, biz gençlerin girişimcilik potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmak, iş dünyasına sağlam bir adım atmalarına yardımcı olmak ve Elazığ'ın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için var. Bu amaç doğrultusunda, tüm genç girişimcilere ve üyelerimize destek sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’ın Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinden sonra 1 yıl gibi kısa bir sürede neler başardığına hepimiz şahidiz. İş Dünyasının sorunlarını çözme noktasında kişisel girişimleri, ilgili merciiler ile iletişimi ve temsil gücü bizlere örnek oluyor. Bizler de Elazığ’ın genç girişimcileri olarak, bulunduğumuz yeri güçlendirmek adına elimizden geleni yapacağız. Ben tekrardan biz genç girişimcilere vermiş olduğu önem sebebiyle kendilerine Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor. Hepinize saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu Belirlendi
Açıklamaların ardından gerçekleşen seçim ile TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcılığına Yusuf Duha Açıkkapı ve Taha Turgut Özkaya seçilirken, Genç Girişimciler Kurulu Koordinatörlüğüne ise Fatih Karakaya seçildi. 

Seçimlerin ardından TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu şu şekilde belirlendi;
Ahmet Kutlu 
Yusuf Duha Açıkkapı 
Vehbi Urhan 
Enes Polat 
Ahmet Yılmaz 
Tuğrul Ercan 
Abdülmelik Gürkan
Fatih Karakaya 
Nadir Çakılcıoğlu 
Talha Turgut Özkaya 
Muhammed Sait Akdağ 
Uğur Kamışlıoğlu 
İbrahim yiğit Sarnılıoğlu
Muhammed Enes Polat

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ise;
Abdülmelik Gürkan – Tekfa Mobilya
Ahmet Yılmaz – Nasip Yapı
Ahmet Kutlu – Kutlu Optik
Ahmet Eren Aşan – Aşanlar Tekstil ve İnşaat
Ahmet Münir Özdemir – İnşaat Müh. (Akademisyen)
Alican Demirkıran – Demkır Gıda
Burak Munzur – Leoj Elektrik
Enes Demirbağ – Demirbağ Enerji
Fatih Karakaya – Erka Plastik Ambalaj ( Mimar )
Ferman Karakaya – Mimar
Furkan Anıl Biçer – BCR Grup
Harun Aydın - Aban Enerji
İbrahim Coşkun – Gurme Gıda
İbrahim Polat – Polat Tıbbi Gaz
İbrahim Yiğit Sarnılıoğlu – Efendi Home Mobilya
Kasım Sönmez – Anka Fastfood
Mehmet Karahan – Karahan Mobilya
Mehmet Tuğlrul  Ercan – Ercan Group
Mehmet Baran Koç – Sinver İnşaat
Melih Yunus Güneş – Güneş Mobilya
Melik Demirel – Avukat
Muhammed Enes Polat – Mef Dental ( Diş Hekimi )
Muhammed Fatih Sezgin – Sezgin Motor
Muhammed Furkan Bahçeci – Hasbey Yapı
Muhammed Furkan Yıldırım -  Yılsüt Gıda ( Avukat )
Muhammed Sait Akdağ – Akdağ Taşyünü / Mermer
Muhammet Saraç – Saraçlar Mesken
Nadir Çakılcıoğlu – Natifarma Grup ( Mimar )
Necati Yıldırım – Açelya Çiçekcilik 
Nurullah Şaştım – Şaştımlar Bims
Oğuz Aşut – Birleşim Enerji
Ramazan Mustafa Keke – Elazığ Mutfağı  Restaurant
Safa Demirel – Mustafa Demirel Sigortacılık
Safa Burak Çelikel – Çelikel Gıda 
Sinan Polat – Polat Petrolcülük
Taha Turgut Özkaya – Renault Turgut Özkaya Otomotiv
Uğur Kamışlıoğlu – Akti Çocuklar Özel Eğitim  Kurumu
Vehbi Urhan - Harput PVC
Volkan Karakaya – Şerifoğlu Kuyumculuk
Yavuz Özdemir – Demirkaplan Medikal
Yavuz Akın –Akın Teknoloji
Yunus Çelik – Asya Yapı
Yunus Özdemir – Asya Perde 
Yusuf Duha Açıkkapı – Açıkkapı Otomotiv
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN