TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Tamamlandı

TOBB Elazığ İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Gerçekleştirildi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Elazığ Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri 19.10.2023 Çarşamba günü Saat: 10.00 – 16.00 arasında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kutlu oldu.
Gerçekleşen seçimlerin ardından TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına seçilen Ahmet Kutlu, “TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri sonucunda başkanlığa seçilmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk içerisindeyim. Başta Seçim süreci boyunca Genç Girişimci adaylarına destek veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’a ve İcra Kurulumuz içerisinde bana güvenerek destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

Genç girişimcilerin, yeni fikirlerin ve şehrimiz iş dünyasına adına yararlı projelerin öncüsü olma hedefiyle TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu başkanlığını üstlenmek benim için büyük bir sorumluluktur. Bu görevi Allah’ın izniyle layıkıyla taşıyacağım.  TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu, biz gençlerin girişimcilik potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmak, iş dünyasına sağlam bir adım atmalarına yardımcı olmak ve Elazığ'ın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için var. Bu amaç doğrultusunda, tüm genç girişimcilere ve üyelerimize destek sağlamak için var gücümüzle çalışacağız”. İfadelerini kullandı.

TOBB Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuba Demirkıran oldu.
Gerçekleşen seçimlerin ardından TOBB Elazığ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına seçilen Tuba Demirkıran, “Gurur duyarak yürüttüğüm Komite Üyeliği görevimi daha da güçlendirmek, ve Elazığ iş dünyamıza daha fazla katkı sağlamak adına TOBB Elazığ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeliğine aday oldum. İcra Kurulu Başkanlığına seçilmemde bana destek olan bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Elazığ’da Kadın Girişimciliğin özendirilmesi noktasında çalışacağız. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’a adaylık süresince göstermiş olduğu tarafsız tutumu ve destekleri sebebiyle sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.

Kadın Girişimciler ve Genç Girişimcilerimize başarılar diliyorum.
Seçimlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Elazığ İş Dünyası olarak Ailemize dahil olan TOBB Elazığ Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri Üyelerimizi tebrik ediyorum. TOBB Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Seçilen Sn. Tuba Demirkıran’ı ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Sn. Ahmet Kutlu kardeşimi yürekten tebrik ediyor, yeni görevlerinin Elazığ İş Dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN