Tuncer Turus MHP'den Baskil Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Tuncer Turus MHP'den Baskil Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Tuncer Turus Milliyetçi Hareket Partisinden  Baskil  Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusu programda MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal; “ Baskil’i hak ettikleri yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Aday adaylarımız dün sahadaydı bugünde sahada olacaklar. Yarın tek bir adayın etrafında buluşup çalışacaklar. MHP’de Baskil’de iddialıdır. Üç hilalli sancağımızı Allah’ın izniyle dikeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinden  Baskil  Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yapan Tuncer TURUS açıklamasında;
“Kıymetli Baskilli  hemşehrilerim; Bildiğiniz üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde,mensubu ve neferi olmaktan gurur  duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisinden,Baskil belediye başkan adayı olmuştum.

İlk adaylığımı sizlerle paylaşırken,Baskil’e olan sevdamın seçime kadar olmadığını,ömrüm yettikçe Baskil ve  Baskillilere hizmet edeceğimi,kara düzen bir belediyecilik değil,projelere ve istihdama dayalı bir belediyecilik anlaşyışında olacağımı,hiç kimseyi ötekileştirmeden,tüm Baskilli hemşehrilerimi belediyenin fikir ve yönetim paydaşı yapacağımı,ben böyle istiyorum mantığını kabul etmeden,egolardan ve kibirden uzak bir idari anlayışı benimseyeceğimi,Baskilimizi sosyal,kültürel ve ekonomik anlamda hak ettiği  yere taşımak için gece gündüz durmadan,şevkle ve gayretle çalışacağımı belirtmiştim.Ancak 2019 seçimlerinde belediye başkanlığı  bize nasip olmadı.

Bazı hemşehrilerimiz,iktidar partisi değilsiniz,millet vekiliniz yok  gibi  bahanelerle partimize  ve  bize  teveccühlerini esirgemişlerdir.Buna rağmen Baskilde çok ciddi bir oy aldık.Belki de Baskil seçim tarihinde MHP ilk kez bu denli yüksek bir teveccüh gördü.Bu başarıda gerek o dönemki il  başkanımızın,gerek ilçe başkanımızın ve  gerekse Elazığ  ve  Baskildeki tüm siyasi ve kanaat önderlerimizin payı büyüktü.Hepsine müteşekkirim.

Bugün tablo biraz daha farklıdır.Milliyetçi Hareket Partisinden ,Elazığın her noktasına hakim,tüm dertleriyle ilgilenen,genel merkezimizden ve Genel Başkanımızdan  hak ettiği ilgi ve teveccühü gören Sayın Semih IŞIKVER gibi bir Millet vekilimiz vardır.Bu seçimlere 2019 seçimlerinden daha  güçlü ve daha kararlı giriyoruz.

Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Baskil Belediyesini ÜÇ HİLALLİ  bayrağımızla taçlandıracağız.
Bu süreçte tüm hemşehrilerimin destek ve gayretlerine talip olduğumu belirterek,hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi. 
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN