Türk Dünyasından Esintiler Konseri Elazığlılarla Buluşacak

Elazığ Belediyesi'nin sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında düzenlediği yaz şenlikleri, Elazığlı vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Türk Dünyasından Esintiler Konseri düzenlenecek.

26 Temmuz Salı ve 27 Temmuz Çarşamba günü Kültür Park Amfitiyatro'da “Atameken” Folklor Topluluğu, Bravo Dans Akademisi “Aikol” Topluluğu ve Özbekistan Devlet Filarmonisi Taşkent Şubesi üyelerinin düzenleyeceği etkinlikler saat 21.00’de Elazığlılarla buluşacak.

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “26 Temmuz Salı günü ve 27 Temmuz Çarşamba günü Kültür Park Amfitiyatro’da saat 21.00’de düzenleyeceğimiz etkinlikler ile Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan ülkelerinin Türk dünyası ile yakınlaşmasını sağlarken ortak kültürel değerler üzerinden birliktelik ruhunun canlı tutulmasını amaçlıyoruz. Keyifli bir yaz akşamı geçirmek isteyen bütün vatandaşlarımızı ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz etkinliğimize davet ediyoruz.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN