Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi 6. Kütüphane Açılışını Gerçekleştirdi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Gönül Kazancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 'Korgeneral Hulusi Sayın' ismini verdiği kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milli Eğitim Bakanlığının "Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi" kapsamında kütüphanesi olmayan ya da kitap sayısı yetersiz olan 11 kütüphaneyi sahiplenen Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Gönül Kazancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Korgeneral Hulusi Sayın” ismini verdiği  kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Gönül Kazancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen açılışa, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin ÖZGEN , Elazığ Türk Eğitim Sen Yönetim Kurulu üyeleri , öğretmenler ve Okul Müdürleri katıldı.

Açılışta konuşma yapan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat TAŞKIN: "Herkesin malumu olduğu üzere Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi olarak, Milli Eğitim Bakanlığının “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında 11 okulumuzun kütüphane kurulumunu ya da zenginleştirilmesini sahiplenmiştik. Bugün 11 kütüphanemizden 6.sı olan Gönül Kazancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Korgeneral Hulusi Sayın Kütüphanesi'nin" açılışını gerçekleştiriyoruz. 
Deprem sonrası yıkılan Hulusi Sayın Lisesi’nin ismi değişmiş ve kahraman paşamızın ismi başka bir okula verilmişti. Biz Hulusi Paşa’nın isminin bu okulda da yaşatılmasını istedik.
Bu anlamıyla kampanyamıza kitap bağışlayan hayırseverlere, bizlere bu süreçte gerekli kolaylıkları sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Gönül Kazancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Çakılcıoğlu başta olmak üzere tüm okul  çalışanlarına teşekkür ediyoruz. 
Korgeneral Hulusi Sayın ismini yaşatacağımız kütüphanemizin okulumuz öğrencilerine hayırlı ve faydalı olmasını diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz."

Fatih Murat TAŞKIN'dan sonra konuşma yapan Okul Müdürü Kamil ÇAKILCIOĞLU da yaptığı konuşmada; Türk Eğitim Sen ve yöneticilerine yaptıkları kitap bağışı, fiziki ortamın iyileştirilmesine katkı sundukları ve kütüphaneyi zenginleştirdiklerinden dolayı teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN