Vali Ersin Yazıcı 60. Kütüphane Haftası Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Vali Ersin Yazıcı, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı. 
100.Yıl İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen programa; Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Talat Tabur, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı 
J. Kd. Alb. Ercan Altın, İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisi Doç. Dr.  Ali Arı, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba, 100.Yıl İl Halk Kütüphanesi Müdürü Muzaffer Tekin, kurum müdürleri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
25-31 Mart Kütüphane Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen programda konuşan Vali Yazıcı; “Bilgiyi, ister yapay zeka ile isterse de teknoloji veya kağıt aracılığıyla elde edelim. Her durumda bilgi en büyük güçtür. Önemli olan bilgiye bir şekilde ulaşmamızdır. Çünkü bilgiyi ele geçirdiğimiz vakit güçlü olacağız. Teknoloji ile birlikte bilgiye ulaşma yolları da değişti. Ancak kütüphaneler her türlü bilgiye ulaşmamızı sağlayan   bilgi kaynaklarımız olmaya devam etmektedir. Çağımıza uygun olarak Kültür ve turizm bakanlığımız tarafından kütüphaneler yeniden yapılandırılıyor. Sizlerin tablet, bilgisayar veya kitap aracılığıyla kitap okumayı sürdürüp dünyayı keşfetmesi lazım. En çok okuyan milletin Türk milleti olduğu yarınlarda buluşmak dileğiyle. 60.Kütüphane Haftasını kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Program, en çok kitap okuyan 8 öğrenciye Vali Yazıcı’nın bisiklet hediye etmesi ile sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN