- Haberler
- Vali Zorluoğlu Vatandaşlarla Bayramlaşarak Veda Edecek
Vali Zorluoğlu Vatandaşlarla Bayramlaşarak Veda Edecek
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu 25 Haziran 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Elazığ Valiliği Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programında Elazığlılara veda edecek.
Van Valiliğine atanan ve Elazığ’dan ayrılmaya hazırlanan Vali Murat Zorluoğlu Ramazan Bayramının ilk günü saat 10.00’da Öğretmenevinde gerçekleştirilecek olan resmi bayramlaşma programında kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yanında Elazığlılarla bayramlaşacak ve vedalaşacak.
Elazığ’dan ayrıldıktan sonra Van’daki görevine başlayacak olan Vali Zorluoğlu, Öğretmenevinde Elazığlılarla bayramlaşıp vedalaşmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Personeli ile de bayramlaşacak, Gazi Huzurevi sakinlerine de bir bayramlaşma ve veda ziyaretinde bulunacak.
Bakmadan Geçme

Dil ve Konuşma Becerileri Semineri Düzenledi

Çiftçilere Büyük Destek! 250 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı

Karanlık Dere Kanyonu’nda Ters Lale İçin Doğa Yürüyüşü

Battalgazi’nin Park e Bahçeleri Kendi Ürettiği Çiçeklerle Güzelleşiyor

Kamu Etik Kuralları Eğitimi Konulu Seminer Düzenlendi

İhracat düşüyor, uygun koşullarda finansman desteği şart!
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!