Van TSO İle Akreditasyon Kıyaslama Çalışması Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Kıyaslama çalışması Van TSO'da her iki Odanın profesyonellerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Genç ve Dinamik Bir Ekibi Ağırlamaktan Memnuniyet Duyduk.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Elazığ TSO Akreditasyon İzleme Komitesinde görevli olan, Akreditasyon Sorumlusu Makine Mühendisi M.Mücahid Uçar, Kalite Yönetim Sistemi Temsilcisi Fatma Gül Günaydın, İnsan Kaynakları Sorumlusu Merve Gül Özlü, Basın ve Medya Sorumlusu T.Emre Uslu ile makamında bir araya geldi. Odalar arasındaki kıyaslama çalışmalarının çok değerli olduğunu belirterek “ Maşallah çok genç ve dinamik bir ekip ile karşılaştım, Bu çalışma ile inanıyorum ki odalarımız birbirlerine iyi uygulamalarını aktararak, çok kıymetli hizmetler gelişebilecektir. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve şehri için önemli çalışmalar ve hizmetler üretiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan TOBB Camiasında etkinliğiyle adından söz ettiriyor. Odamıza önümüzdeki akreditasyon çalışmasında başarılar dilerken, eminim ki hak ettiği A Sınıfı Oda statüsüne erişecektir.  

Az çok odalarımızın kaderleri birbirine benziyor, Elazığ yakın bir tarihte büyük bir deprem felaketi yaşadı, Üzerine hemen pandemi felaketi yaşandı. Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. 

A Hedefine Her Geçen Gün Yaklaşıyoruz.
Elazığ TSO Akreditasyon Sorumlusu M.Mücahid Uçar: “Bugün bölgemizin çok önemli Odalarından biri olan Van TSO ile bir araya geldik. Hem Yönetim Kurulu Başkanımız, hem de Genel Sekreterimiz ile Genel Sekreter Yardımcımız bizlerle çok yakından ilgilendiler. Gün boyu süren ziyaretimiz kapsamında özellikle iyi uygulama örneklerini kıyaslama imkanımız oldu. Van TSO’nun tüm hizmet birimlerini birbir ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme fırsatımız oldu. Hedefimiz A sınıfına erişerek, üyelerimize daha proaktif hizmet vermektir.  

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN