‘Hocam, Efsane Bir Duygu Yaşattığınız İçin Sağ Olun.’

‘Hocam, Efsane Bir Duygu Yaşattığınız İçin Sağ Olun.’

Çanakkale İlimiz Biga Ortaokulu Bilim Uygulamaları dersinde 7/F Sınıf Öğretmenleri Elif BEYAZ rehberliğinde Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayla fark yarattılar.

Youtube Kanalı VİDEO

VİDEOYU PAYLAŞ!

Çanakkale İlimiz Biga Ortaokulu Bilim Uygulamaları dersinde 7/F Sınıf Öğretmenleri  Elif BEYAZ rehberliğinde Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayla fark yarattılar.

Okul Web sayfalarında (https://bigaortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/okulumuzda-civciv-urettik_12331587.html ) yer alan çalışmalarıyla ilgili olarak; 

“7/F sınıfı Bilim Uygulamaları dersinde Fen Bilimleri Öğretmeni Elif BEYAZ rehberliğinde öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerini sağlamak, merak duygularını artırmak, çevrelerine karşı farkındalık yaratmak amacıyla 21 gün önce uygulamaya geçtikleri etkinliklerinde okulumuzda civciv ürettiler.

Öğrencilerimiz getirmiş olduğu yumurtaları kuluçka makinesine yerleştirip, haftada birkaç kez yumurtaları incelediler. Bu sayede kan damarlarının oluşumuna hatta yumurta içindeki civcivin hareketine dahi tanıklık etmiş oldular. Öğrencilerimizde tarifsiz heyecan ve duygular yaratan bu etkinlikten dolayı öğretmenimiz Elif BEYAZ'a sonsuz teşekkür eder, öğrencilerimize de bilim yolculuklarında başarılar dileriz.” Diyorlar.

 

Harput Sancak Haber Sitemiz adına, istikbalimizin teminatı olan çocuklarımızın, böylesine muhteşem bir eğitsel zenginlik yaşanmasına organize eden Fen Bilimleri öğretmenimiz Elif BEYAZ’ı ve şahsında, bu muhteşem sürece katkı sağlayan, Biga Ortaokulu ve İçdaş Fen Lisesi yöneticilerini ve etkinliğe katılan ve yüksek özveri ile çalışan öğrencilerimizi tebrik ediyor, “İYİ Kİ VARSINIZ” diyoruz.
 

Kişisel Verileri Koruma Kanunu esaslarına dayalı veli izini öğretmenlerince alınmıştır.