Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Yıldız, Başkan Alan'ı ziyaret etti.

Ak Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Yıldız, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kader birliği yaptığımız, yol arkadaşımız, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Nurullah Yıldız kardeşimiz, Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar dilerken, her zaman ve her platformda yanında olacağımı vurgulamak istiyorum. Allah utandırmasın.” İfadelerini kullandı.

İdris Alan Elazığ’ın bir değeridir.
Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Yıldız ise, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.İdris Alan’ı ziyaret ettik. Ticaret ve Sanayi Odası bizim evimiz. Geçen yıl bu dönemlerde bir seçim kazandık, başkanımız sağ olsun bizleri Yönetim Kurulu Üyesi olarak şereflendirdi. Farklı bakış açısı, tecrübeleri ve liderliğiyle bizlere her zaman yol gösterici oldu. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan, bu yönleriyle Elazığ’ın bir değeridir. Destekleri ve güzel temennilerinden ötürü başkanımıza, ağabeyimize çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.     
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN