Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Başkan Alan'ı Ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Sayın Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Sayın Ömer Ateş ve beraberindeki kıymetli Yeniden Refah Partisi Heyeti’ne nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Siyasi partilerin üst düzey temsilcilerinin iş dünyasına olan bakış açıları bizler için çok önemli. Yeniden Refah Partisi de bu gibi konularda oldukça hassas davranıyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Altınöz’e odamız faaliyetlerini, Üye profilimiz, sanayideki yerimiz ve Elazığ’ın konumunun avantajlarını aktardım. Kendileri de parti çalışmalarını ve özellikle ekonomik ölçekte gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmaları aktardılar. Ben bu vesile ile tekrar kendilerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum, ifadelerini kullandı.” 

 Elazığ, herşeyin en iyisini hak eden bir şehir 
Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ise, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.İdris Alan’ı ziyaret ettik. Seçim süreci ve parti içi programımızın yoğunluğundan kendilerine hayırlı olsun diyememiştik. İdris Alan Başkanımıza hayırlı olsun demek bu güne nasipmiş. Maşallah diyelim Ticaret ve Sanayi Odamız harıl harıl çalışıyor. Faaliyetler ve yapılacak projeler şehir için çok önemli. Elazığ Hünkar Mahfili’dir. Herşeyin en iyisini hak edem bir şehir. Rahmetli Hocamız Sayın Necmettin Erbakan ve Genel Başkanımız Sn.Fatih Erbakan için de Elazığ’ın yeri bir başkadır. Bu vesile ile Sayın Başkanımız İdris Alan’a çalışmalarında başarılar diliyor, misafirperverlikleri sebebiyle kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN