YTÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Akif Okur'un Acı Günü

YTÜ Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Akif Okur'un annesi Fahire Okur teyzemiz Hakka Yürüdü.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

“Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).” 
(Meal: Onlar ki; kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).” dediler.)                                               

                                                                     Kuran-ı Kerim / BAKARA / 156. ayet-i kerime

Türk Ocakları Genel Merkezi eski dönem yönetim kurul üyesi olan, halen Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı, kıymetli yazılarını yayınlama izni vererek bizleri onurlandıran,  Prof. Dr. M. Akif Okur’un annesi Fahire Okur teyzemiz hakka yürüdü.

Hakkın Rahmetine kavuşan; Türk Ocakları Genel Merkezi eski dönem yönetim kurul üyesi olan, halen Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı, kıymetli yazılarını yayınlama izni vererek bizleri onurlandıran,  Prof. Dr. M. Akif Okur’un annesi Fahire Okur teyzemiz, 9 Haziran Pazar günü Samsun merkezdeki Büyük Cami’de kılınacak öğle ve cenaze namazlarının ardından Samsun Kıranköy Mezarlığı’nda ebedi istirahatgahına defin edileceğini öğrendik…

Harput Sancak Haber Ailesi olarak değerli başkanımız, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı, kıymetli hocamız Prof. Dr. M. Akif Okur’un muhterem annesi Fahire Okur teyzemize Allah'tan (C.C.) rahmet, başta kederli ailesine, bütün yakınları ve sevenlerine, başsağlığı ve ayeti kerimenin ışığında Sabr-ı cemil diliyoruz.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN