Yusuf Küçük'ten Vahap Küçük Hayır Çarşısına 1 Milyon 500 Bin Liralık Yardım

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmete açılan ve rahmetli iş insanı Vahap Küçük'ün isminin verildiği Hayır Çarşısı'na, Vahap Küçük'ün oğlu Yusuf Küçük tarafından 1 milyon 500 bin liralık temel gıda ve ihtiyaç malzemesi bağışı yapıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Malatya’da ve Türkiye’de yapmış olduğu yardımlarla her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan rahmetli iş insanı Vahap Küçük’ün çocuklarının da hayırlara devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, “Rahmetli iş insanı Vahap Küçük adına açmış olduğumuz Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanmakta. Hayırsever iş insanlarımızın bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı Kernek Külliyesi’ndeki Vahap Küçük Hayır Çarşımızda insanlarımız market formatında istedikleri gibi alışverişlerini yapmaktadırlar. 

Sağlığında her zaman yanımızda olan ve yapmış olduğu hayırlarla her kesim ve kesitin takdirini toplayan rahmetli Vahap Küçük ağabeyimize kendisi gibi hayırlı ve yardımsever evlatlar yetiştirdiği için ne kadar teşekkür etsek azdır. Hayırsever iş insanı rahmetli Vahap Küçük’ün oğlu Yusuf Küçük’ün yapmış olduğu bu anlamlı yardımdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  

Türkiye’nin hayır abidesi çocuklar yetiştiren, garibin, ihtiyaç sahibinin babası rahmetli Vahap Küçük’ü bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Allah gani gani rahmet eylesin” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN