'Zam Tatmin Edici Değil'

Elazığ Şehir İçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Mehmet Fethi Yılmaz, minibüs ücretlerine yapılan düzenlemeyi Günışığı Gazetesi'ne değerlendirdi. Başkan Yılmaz, Akaryakıta yapılan ÖTV zammı sonrası benzin ve motorinde yaşanan büyük artışın yaşanmasının ardından Elazığ şehir için ulaşım zammının tatmin edici bir rakam olmadığını söyledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

"BU ZAMLAR BİZLERİ BİLE KURTARAMIYOR"

Elazığ’da toplu taşımada şehir içi minibüs ücretlerine uzun süredir gelmesi beklenen zam Salı gününden itibaren başladı.

Elazığ’da uzun süredir gündem de olan şehir içi ulaşım zammı resmen başladı. Elazığ’da minibüs ücretleri tam yolcu 6 liradan 10 liraya, öğrenci ücreti 4 buçuk liradan 8 liraya yükseldi.

* ŞİMDİLİK BU RAKAMLA İDARE ETMEK ZORUNDAYIZ

Elazığ Şehir İçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Mehmet Fethi Yılmaz, minibüs ücretlerine yapılan düzenlemeyi Günışığı Gazetesi’ne değerlendirdi.  

Başkan Yılmaz, Benzine gelen zamla beraber şehir için fiyatlarda güncelleme yapmaz zorunda olduklarını belirterek; “Benzine gelen zamla birlikte yeni zamla beraber fiyatlar da arttı. Hem biz hem yolcular mağdur olmasın diye fiyatları güncellemek zorunda kaldık. Bu yeni yapılan zamlar bizler için hiçte tatmin edici bir rakam değil, yeni zamlar bile bizi kurtarmıyor.  Bu son zamlarla beraber esnafta bitik durumda, Yeni düzenlemeye göre daha önce 6 TL olan şehir içi minibüs yol ücreti 10 TL’ye çıkarıldı. Öğrenci taşıma ücreti ise 4,5'tan 8 TL olarak belirlendi. Vatandaşlarda çok mağdur olmasın diye şimdilik bu rakamla idare etmek zorundayız. Yolcularımızın ve vatandaşlarımızın düzenleme kararını anlayışla karşılayacaklarını ümit ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN