Zeynep Nil Menekse Avrupa Şampiyonasın' da Mücadele Edecek

Taekwondo Yıldızlar Avrupa şampiyonası milli takım seçmesinde Malatyalı tekvandocu Zeynep Nil Menekşe şampiyon olarak 19-21 tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad da yapılacak olan yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

27-28 Eylül tarihleri arasında Konya'da yapılan Taekwondo Yıldızlar Avrupa şampiyonası milli takım seçmesinde; Malatyalı tekvandocu; Zeynep Nil Menekşe şampiyon olarak 19-21 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad da yapılacak olan yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Ülkemizi ve Malatya’mızı en iyi şekilde temsil etmek istediğini ve şampiyon olup istiklal marşımızı bütün Avrupa'ya dinletmek istediğini söyledi. Daha önce Bosna Hersek de yapılan dünya şampiyonasında yarışıp madalya alamadığını ama Avrupa şampiyonasına daha hazır ve motive olduğunu söyledi. Ayrıca bu zor süreçte kendine hep destek olan Malatya milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak hanımefendiye ve Sponsorluğunu yapan Genç Malatyalılar iş insanları derneği başkanı Murat Güler’e de sonsuz teşekkürlerini iletti.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN