8. KızlarSoruyor Yılın Enleri Anketlerinin Kazananları Belli Oldu!

Kullanıcıların hayata dair her konuda birbirleriyle samimiyetle bir araya geldiği bir sosyal etkileşim ve topluluk platformuna sahip soru cevap sitesi olan KızlarSoruyor tarafından hazırlanan, magazin dünyasının en çok beklenen anketlerinde sonuçlar açıklandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Toplamda 7 ana kategoride 49 adayın yarıştığı anketlerde 3 milyondan fazla oy kullanıldı. KızlarSoruyor’un sosyal sorumluluk projesi ‘Kızlar Bir Adım Öne’ adına verilen  ‘Yılın Öne Çıkan Kadını’ özel ödülü, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, bize bir Dünya Şampiyonluğu madalyası daha getiren, Türkiye’nin göz bebeği, ‘Madalya Canavarı’, milli atlet Ayşe Begüm Onbaşı’na layık görüldü.

Engin Akyürek ve Yağmur Yüksel İkişer Ödüle Layık Bulundu
Televizyonu her açtığımızda, yaydıkları aşk enerjisi ve mükemmel uyumu derinden hissettiğimiz, kavga ettiklerinde üzülüp, ayrılıklarına yandığımız, mutlu olsunlar diye dualar ettiğimiz "Yılın En İyi Dizi Çifti" anketinin kazananları, Adım Farah dizisiyle kalplere yerleşen Engin Akyürek & Demet Özdemir çifti oldu. 

Çift, tüm oyların %46’sını alarak; %30 oyla Lizge Cömert & Yiğit Koçak ve %22 oyla Afra Saraçoğlu & Mert Ramazan Demir çiftini geride bıraktı. 

Engin Akyürek aynı zamanda, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisindeki %57 oy oranıyla, başa baş mücadele ettiği Halil İbrahim Ceyhan’ı geride bıraktı! 

Geçen yıl da ‘Kaçış’ dizisi ile ‘En İyi Dizi’ ve ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödüllerini alan Engin Akyürek, iki yıl üst üste En İyi Erkek Oyuncu ve iki ayrı dalda ödül alarak da bir ilke imza attı. 

Yılın Enlerinin Parlayan Yetenek Keşfinde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu Belli Oldu!

‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu’ Kategorisinde ekranlarda yüzünü görmekten en mutlu olduğumuz isimlerden Yağmur Yüksel büyük çıkışını oyların %50’sini toplayarak pekiştirdi. Oynadığı dizi sadece izleyicileri etkileyici hikayesiyle sarmakla kalmadı, aynı zamanda Yılın En İyi Dizisi de seçildi. 2023 Yılı “Kan Çiçekleri” dizisinin hem başarılı, hem güzel, hem de yetenekli oyuncusu Yağmur Yüksel’in yılı oldu ve ne Safir dizisinden Burak Berkay Akgül %33, ne de rol arkadaşı Barış Baktaş %13 oy ile hızına yetişemedi. 

En İyi Dizi Kan Çiçekleri  
Başrol oyuncularını televizyonda ilk kez görmemize rağmen, senaryosu ve oyuncu ekibi ile adını altın harflerle sektöre kazımış adayların önüne geçerek, “Yılın En İyi Dizisi” kategorisinde birinci oldu.

Sezonun en yeni işlerinden olan Kan Çiçekleri, büyük hayran kitlesi ile ankette oylamaları alt üst ederek %53 oyla, %45 oy toplayan Adım Farah’la birlikte Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti ve Yargı gibi iddialı yapımları geride bıraktı ve fanlarının yüzünü güldürerek anketi birinci tamamladı.  

Kıvırcık Saçlı Su Perisi, 2023 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu Tacını kaptı! 

Ne Demet, ne Afra, ne Hande, ne de Pınar! Yılın En İyi Kadın Oyuncusu, %51 oy toplayan, her paylaşımı olay, güzelliği dillere destan; Su Burcu Yazgı Coşkun. "Kardeşlerim" dizisinde izleyicileri büyüleyen Su, rolüne derinlik ve gerçeklik katma becerisi ile, sadece hayranlar arasında değil, eleştirmenler ve sektördeki meslektaşları tarafından da büyük övgüler topladı.  

Yılın En İyi Influencer’ı Berfu Yenenler, Yılın En İyi Şarkısı Ali Cabbar 

Yakın zamanda YouTube’da yayınlamaya başladığı ‘Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri’ programı ve Eser Yenenler ile oynadıkları ‘Çift Terapisi’ oyunu ile komedi alanında da rüştünü ispat eden Berfu Yenenler, 2023 Yılının En İyi Sosyal Medya Fenomeni olmaya oyların %39’unu alarak hak kazandı. Bu yıl çok konuşulan Cem Özkök, Gökhan Ünver, Meriç Keskin gibi bir çok başarılı fenomeni geride bırakarak anketi tamamladı.

Çıktığı andan itibaren yıl boyunca dilimizden düşürmediğimiz, müzik listelerini alt üst eden, dinlerken kalbimizi bıraktığımız ’Yılın En İyi Şarkısı’, Emircan İğrek’in ‘Ali Cabbar’ şarkısı oldu. Oyların %22’sini alan Emircan’ı, %20 oy oranıyla başa baş rekabet ettiği Mabel Matiz’in  ‘Antidepresan’ ve Simge’nin ‘Aşkın Olayım’ı  takip etti. 

Kazananlar Listesi:
Yılın En Yakışan Dizi Çifti: Demet Özdemir & Engin Akyürek
Yılın En İyi Erkek Oyuncusu: Engin Akyürek-Adım Farah
Yılın En İyi Kadın Oyuncusu: Su Burcu Yazgı Coşkun - Kardeşlerim
Yılın En İyi Dizisi: Kan Çiçekleri
Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu: Yağmur Yüksel
Yılın En İyi Sosyal Medya Fenomeni: Berfu Yenenler
Yılın En İyi Şarkısı: Emircan İğrek - Ali Cabbar
Yılın En Öne Çıkan Kadını:  Ayşe Begüm Onbaşı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN