AKIN 'Siz Yetkiyi Vereceksiniz Bizde Size Hizmet Edeceğiz'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor. Başkan adayı Akın Güneykent mahalle sakinlerini ve Galericiler Sitesi esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Akın yaptığı ziyaretlerde" Memleketimizin geneline yönelik hazırladığımız projeleri hayata geçirmek için sizden yetki istiyoruz “dedi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın" Memleketimizde alım gücü epey düştü ve bir takım yatırımlara ihtiyaç var. Geçim sıkıntısının hafiflemesi için insanlarımızın işe ihtiyacı var. Projelerimiz arasında bu sorunu giderecek yatırımlarımız var. Malumunuz ilimizde 30 bin gencimiz işsiz, yeni iş alanları açarsak inşallah bu gençlerimiz de gelip sizlerden bir şeyler alabilir. Galericiler sitesi ile ilgili benim hayalimdeki yer plaza gibi büyük yüksek ve ferah bir yer. Galericilerimiz daha güzel bir yere layık” dedi.

"ELAZIĞ'IN GENEL SORUNLARINA YÖNELİK 40 PROJEMİZ VAR"

Hazırladıkları projeleri hayata geçirmek için vatandaşlardan yetki isteyen Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın “Sizin işlerinizin artması ve memleketimizin geneline yönelik 40 tane projemiz var, onları yapabilmek için elbette yetki gerekiyor. O yetkide sizin elinizde ve yetkiyi siz veriyorsunuz. İyi de kötüyü de vatandaş tercih ediyor. Siz bize yetkiyi verdiğinizde inşallah size hizmet edeceğiz. Her yerde olduğu gibi burada da piyasalar çok durgun. Kentsel dönüşümü başlattığımız anda sizin işleriniz had safhaya çıkar “diye konuştu.

Büyük ilgiyle karşılanan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'a vatandaşlar çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN