AKIN 'Sizden, Yetkiyi Aldığımızda Tüm Sorunlarınızı Çözeceğiz'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmalarını mahalle gezileri ile aralıksız sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akın bu kapsamda Olgunlar mahallesinde vatandaşlar ve esnafı ziyaret ederek yetki talep etti. Elazığ'daki 30 bin kayıtlı işsiz genç için çeşitli projelerinin olduğunu mahalle sakinleri ile paylaşan Akın, mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.  


Elazığ'da, gelişen teknolojik gelişmeler ile donatılmış fabrikalar açtığını belirten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın" Türkiye'nin ilk led ampul fabrikasını ben kurdum. Deniz kuvvetlerinin otomatik silahlarına su altı taktik su fenerlerini ben tasarladım. Şimdi de ben sizlere hizmet için huzurlarınıza geldim. Memleketimizde 30 bin kayıtlı işsiz var. Hepinizin ya yeğeni, ya torunu, ya bizzati kendisi bu memlekette işsiz olarak bulunuyor. İŞKUR'a kayıtlı gencimiz işsiz. Kuracağımız fabrikalar ile biz bu gençlerimize iş alanı açacağız. Bakın bu seçimde insanlar partizanlık yapılırsa, yani takım tutar gibi parti tutulursa olmaz. Ama liyakatli, bilgili, projeli bu işleri çözecek birini seçersek bu sefer bu memleket sıkıntılarından kurtulur"dedi. 

"GEÇİM SIKINTISINI GİDERMEYE YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR" 

Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için çeşitli projelerinin olduğunu ifade eden 40 tane projemiz var. Bunların hepsi yeni iş alanı demek. Ticaretin artması demek. Elbetteki tabi geçim sıkıntınızıla yönelik bizim bir maaş verme yetkimiz yok, ama nedir? Kuracağımız yeni iş alanları ile üzerinizden bu sıkıntıları alabiliriz.'Emekli Kart' çıkartacağız. Belediye olarak giyim mağazası, market, turizm firması gibi anlaşmalı olduğumuz noktalardan siz emekli ağabeylerimiz yüzde 50'e kadar indirimli ürün alabileceksiniz. Yani amacımız bir nebzede olsa geçim sıkıntınızı hafifletmektir. 10 bin lira maaş alıyorsanız onun alım gücünü böylelikle 20 bin liraya çıkarmış oluyoruz"diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN