Karslı: 'Kimileri sarayda, kimileri gecekonduda'

'KOMŞUM AÇ İKEN TOK YATANA MÜSLÜMAN DENMEZ'!

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, onuruna Dalaman'da düzenlenen Şölene Katılarak unutulmayacak bir zaman geçirdi.

Merkez Parti Muğla İl Başkanlığının tarafından düzenlenen şölene , bölgedeki engelli Çocuklar ve aileleri unutulmadı. Davetlilerin yerlerini almasıyla şölen Müzik dinletisi ile başladı. Daha sonra sahneye Muğla'nın önemli Dans gruplarından FE DANSI büyük ilgili gördü ve davetlilerden alkış aldı. Daha sonra kürsüye davet edilen Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, partililere ve Muğlalılar hitaben yaptığı konuşmada günümüze damga vuran olaylar hakkında bilgi verdi.

‘KOMŞUM AÇ İKEN TOK YATANA MÜSLÜMAN DENMEZ'!

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, önemli vurgu yaptığı konuşmasında şunları söyledi: ‘ Şimdi burada da bir masaya bir tepsi baklava koysanız o masadaki adamlar diğerleriyle bölüşmeden boğazından geçer mi? O baklava, Milletimizin lafı ‘komşun açken, sen tok yatamazsın' hani nerede sen SARAYLARDA yaşayacaksın halkın GECEKONDUDA sonrada Müslümanlıktan, dinden, ahlaktan bahsedeceksin. Bizi borçlandırdılar insanlar yarını nasıl getireceğim derken Ülkesini düşünemez halde.'

Başkan Karslı, Türkiye'nin artık üreten değil, tüketen bir toplum olduğunu dikkat çekerek,' Atatürk'ün yokluklar içinde kurduğu tüten bacaları sanayi ve tarımı 10 yılda tükettikleri . Özelleştirme diye halkın malını 10 kat altında sattılar. Birilerini zengin ettiler. Şimdi köylü amcam, Seracı kardeşim senin ürününü birileri gelip 10 liraya satsa başkası da ondan 100 TL ye alsa tepki vermez misin? İşte bunlar halkın malını böyle sattılar,dağıttılar. Şimdi satacak şeyleri kalmadı kıyılara, ormanlara başladılar. Burada söylüyorum. Muğlalılar çok dikkatli olun. Sahil şeridiniz çok değerli gözlerini buraya diktiler. Bugün Hasan Karaçelik kardeşimden bilgi aldım İztuzu da yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.Sahilleriniz çok değerli bir bir yandaşlara devredilecek kanunda olan açıkları kullanıyorlar, olmasa da yarım saatte yasa çıkarıyorlar. Sahillerinize sahip çıkın kıyı kanununa göre denize 100 metre tahsis edilemez hakkınızı sonuna kadar savunun. Sahiller halkındır buna kimse müdahale edemez' dedi. Genel Başkan Karslı, partililerin ve davetlilerin ayakta alkışladıkları konuşmasından sonra geceye kaldığı yerden devam edildi. Büyük bir coşku ve neşe içinde geçe geceden sonra Muğlalılar Merkez Parti'ye olan güvenleri Genel Başkan Karslı'yı uğurlamalarıyla doruk noktaya çıktı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR