Avrupa (Almaya) Modeli İSG Eğitimleri Tamamlandı.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Çevrimiçi Etkileşimli Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) Projemiz kapsamında Avrupa İSG (Almanya) Modeli Sempozyumu final eğitimi ve sertifika töreni gerçekleşti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

5 Gün boyunca devam eden eğitime katılan İSG Uzmanlarına, Elazığ TSO Meclis Başkan Yrd. Veli Aksu tarafından sertifikaları takdim edildi.

Sertifika töreninin ardından gerçekleştirilen Sempozyum Kapanış Toplantısı, İlimizde Faaliyet gösteren Maden, Mermer ve Taş Ocağı şirket yetkilileri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, İSG uzmanları ve Proje Yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

 Artık Bölgemizde Niteklikli Çalışanlar Yetiştirebiliyoruz.
Maden, Mermer ve Taş Ocağı şirket yetkilileri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, İSG uzmanları ve Proje Yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen kapanış töreninde konuşan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan: İki nesil öncesine kadar bölgemizde mermercilik, ocakçılık, iş sağlığı ve güvenliği noktasında batıdan insan kaynağına ihtiyaç duyarken, bugün kendi uzmanlarımızı, ustalarımızı yetiştirebiliyoruz. Odamızın projesi de geldiğimiz seviyenin ispatı niteliğindedir. Dedi.

Proje Koordinatörü Defne Yıldırım ise katılımcılara Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Çevrimiçi Etkileşimli Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları anlatarak, bir hafta süren eğitim için Almanya’dan gelen Almanya İSG Uzmanı – Eğitmen Metin Aycil’e teşekkür etti. 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN