Bakan Kacır'ın Elazığ Programı Belli Oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi temaslarda bulunmak üzere pazartesi günü Elazığ'a geliyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere 28 Ağustos Pazartesi günü Elazığ’a gelecek.

Şehir Buluşmaları programı kapsamında Elazığ’a gelecek olan Bakan Mehmet Fatih Kacır’ın kentteki ilk durağı AK Parti İl Başkanlığı olacak.

Bakan Kacır, il başkanlığında AK Parti Elazığ İl Başkanlığı geçmiş dönemlerde görev yapmış il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti kurucuları ile birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır daha sonra Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na geçecek.

ETSO’da, Elazığ İş dünyası ile bir araya gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunarak, iş insanları ile bir araya gelecek.

Elazığ’daki temaslarına Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile düzenlenecek toplantıyla devam edecek olan Bakan Kacır, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları tarafından düzenlenecek söyleşiye katılacak.

Şehir Buluşmaları kapsamında Pazartesi Günü Elazığ’a gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, temaslarının ardından kentten ayrılacak.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN