Hemşehrimiz Güder, Başarılı Mülki İdare Amirleri Listesinde!

2021 yılında Varto ilçesine Kaymakam olarak atanan aynı zamanda Belediye Başkanı vekili görevini de yürüten Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Güder, Cumhurbaşkanlı'ğının imzaladığı mülki idareler son kararnamesi ile Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Güder, "Mülkiye müfettişi olarak kabul edildik."dedi. Kaymakam Güder, gönüllerde hoş bir seda bıraktıklarını ifade ederek, “İki yıla aşkın bir süredir burada çalıştık.

İki yıl önce büyüklerimizin takdiri ile Varto Kaymakamlığına atandık. Yine onların takdiri ile Mülkiye müfettişi olarak kabul edildik.

Görev yerimize gidiyoruz. Mesai arkadaşlarımızla birlikte taş üstüne taş koymaya çaba gösterdik.

Bu iki yılda hizmet odaklı, vatandaş odaklı güzel hizmetler yapmaya, güzel eserler bırakmaya çalıştık. İnşallah elimizden geleni yapmışızdır.

Bundan sonraki görevlerimde de bu münhalde devam ederiz inşallah.

Ben bütün Vartolu hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum.

Bende sonuna kadar hakkımı helal ediyorum” dedi. Listede Elazığ’da görev yapan iki isim daha var 25 kişinin mülakatta başarılı olduğu listede daha önce Elazığ’ın Sivrice ilçesi Kaymakamı olarak görev yapan İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ile Elazığ Vali Yardımcılığı görevini yürüten Abdulkerem Abbasoğlu’da yer aldı.

Harput Sancak Haber ailesi olarak başta hemşehrimiz Güder olmak üzere, Elazığ'da görev yapan Abbasoğlu ve Vural'a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN