Başkan EVSEN'den ETUDER Kahve Fincan Müzesine Destek

Elazığ Kahvehaneciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanı Ferhat EVSEN, ETUDER KAHVE FİNCAN MÜZESİ'ne ziyarette bulundu ve Kahve Fincan Müzesi Proje Sorumlusu Araştırmacı –Yazar Ahmet BULUT'a birlik ve beraberlik sözü verdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Proje Sorumlusu Ahmet Bulut Müze oluşum süreci ile alakalı bilgilendirmelerde bulundu Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum,  dedi.

Cumhuriyetimizin yüzünücü yılına ithafen Harput Okumaevinde  bir kahve fincanı müzesi oluşturmaya çalışıyoruz.  Bir diğer anlamıyla hatır müzesi.  Bize fincan getiren herkesin ismiyle birlikte sergilemeyi amaçlıyoruz. 29 Ekim tarihinde açılmayı hedefliyoruz.  Hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde  2023 tane fincan ile Giness rekorlar kitabında yerimizi almak.  Başkanımız  Ferhat EVSEN ile Birlikte  Fincanları inceliyoruz. Başkanımızda sağ olsun bizimle birlikte desteklerinden dolayı  tüm kahvehane esnaflarına teşşekkür ediyorum.

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanı Ferhat Evsen  bu güzel projede bizde elimizden yapacağız.

Değerli Müdürüme bu güzel çalışma için teşekkür ediyoruz. Geleceğe yönelik  güzel bir hatıra olacak. Bizde kahvehaneciler odası olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız. Geçmişi 500 yıla ulaşan bir mesleğe sahibiz. Kahvehaneci esnaflarımızın dükkanında  tarihe mal olmuş fincanların olduğunu düşünüyorum. Bizlerde oda olarak gereken desteği verip hedeflenen  sayıya hep birlikte ulaşacağız.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN