Başkan Adayı Akın 'Asfalt Ve Su Sorununu Vaat Olarak Söylemekten Utanıyoruz'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Doğukent ve Ulukent Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ’ı karış karış dolaşıp her vatandaşa dokunuyor. Doğukent ve Ulukent Mahallesi’nde çay ocaklarını ziyaret eden Akın vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken her vatandaşın derdini dinleyip Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor.

“ASFALT VE SU SORUNUNU VAAT OLARAK SÖYLEMEKTEN UTANIYORUZ”
Asfaltı olmayan suyu kesilen bir belediye olmaz. Suyuna müdahale edemeyen bir belediyecilik olmaz. Bunlar temel hizmetler kusura bakmayın ama her mahalleyi geziyoruz bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik ile karşı karşıyayız bundan dolayıdır bunları zaten yapmak gerekir ben bunları size vaat olarak söylemekten utanırım. 40 tane stratejik proje hazırladık” dedi.

“DOĞUKENT- HİLALKENT TRAMWAY HATTI İLE ŞEHRİ BİR UÇTAN BİR UCA BAĞLAYACAĞIZ”
Şehir içi ulaşımı rahatlatacak projelerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Akın; “Doğukent ve Hilalkent Tramway Hattı projesiyle Elazığ'ı bir uçtan diğer uca bağlayacak ucuz, sessiz ve hızlı tramvay hattı ile şehirde ulaşımda büyük bir kolaylık ve güvenlik sağlayacağız. Diğer taraftan mahallelerimizin sosyo-ekonomik yapısını biri birine bağlamış olacağız. Enerjisini güneşten alacak bu sistem maliyeti çok düşük ve kesintisiz ulaşıma, toplu taşımaya rağbeti attırıp şehrimizdeki trafik sorununa kökten çözüm üretmiş olacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN