Başkan Alan, 'İlçelerimiz Yatırım Aldıkça Mutlu Oluyoruz.'

İlçelerde 6. Bölge Teşvikleri Meyvelerini Vermeye Başladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İstanbul’da tekstil alanında faaliyetlerini sürdüren Ferhat Özcan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek Palu-Kovancılar arasında 500 kişilik istihdam sağlayacak yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti.

İlçelerimiz yatırım aldıkça mutlu oluyoruz.
Yatırım haberini duydukları için son derece mutlu olduklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “Kıymetli Elazığlı hemşehrilerimiz seçim süreci devam ederken sevindirici bir haber aldık. Özellikle Cazibe merkezi kapsamında ilçelerimizin 6. Bölge teşviklerinden yararlanması sebebiyle İstanbul’da Şeval Tekstil markası altında faaliyetlerini sürdüren Palu’lu hemşehrimiz Ferhat Özcan Bey Odamızı ziyaret ederek Palu ve Kovancılar arasında 500 kişilik istihdam sağlayacak bir yatırım yapmak istediklerini ifade ettiler. Bu haber bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Hatırlarsınız bizler 6. Bölge teşviklerini aldığımız zaman yatırımcılar gelmeye başladığı zaman mutlu oluyorduk. Şimdi ise yatırımcılarımız ilçelerimize geliyorlar. Odamıza kaydolup, istihdam sağlıyorlar. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ben kendilerine yapacakları yatırımdan ötürü Odam ve şahsım adına teşekkür ediyorum.  Yardımcı olabileceğimiz her konuda kendilerinin emrindeyiz. Takıldıkları her konuya yanlarında olacağız. Allah hayırlı ve uğurlu etsin.” Dedi.

Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim.
Yatırım yapmak üzere Elazığ’a gelen Ferhat Özcan ise “Yıllardır İstanbul’da tekstil ile uğraşıyorum. Elazığ’da başlayan teşvikler ve Başkanımız İdris Alan’ın bizlere verdiği desteklerden dolayı İnşallah Palu ve Kovancılar’ımızda 500 kişilik istihdam oluşturacağımız bir yatırım kararı aldık. Elhamdüülillah Başkanımız da arkamızda. Allah bizleri mahçup etmesin. Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN