Başkan Güder, Böke'ye sunum yaptı

Başkan Güder, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke'ye Sunum Yaptı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 10.Bölge sorumlusu Veli Böke’yi Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi. 

BAŞKAN GÜDER: “BÜYÜK BİR AŞK VE TUTKUYLA HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”
Bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için Malatya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 10.Bölge sorumlusu Av. Dr Veli Böke, beraberindeki AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Duyar, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen ve yaklaşık bir saat süren istişare toplantısında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 10.Bölge sorumlusu Veli Böke’ye 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan prestij projeler hakkında görsel sunum ve bilgilendirme kitapçığı ile brifing verdi. Başkan Güder, hizmet aşkıyla çıktıkları bu kutlu yolda Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu milletten aldığı güç ile Battalgazi’de bir eser siyaseti felsefesiyle çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Güder, Başkan Yardımcısı Böke ve beraberindeki Battalgazi Belediyesinde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti.

BAŞKAN GÜDER: “TÜM YATIRIMLARIMIZDA İSTİŞARE KÜLTÜRÜNE ÖNEM VERDİK”
Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırlamak için yoğun bir gayret ortaya koyduklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 10.Bölge sorumlusu Veli Böke ile beraberindeki heyeti Battalgazi Belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Çok kıymetli misafirlerimize Medeniyetin Kalbi Battalgazimizde yapımı tamamlanan, devam eden ve hayata geçirmeyi planladığımız vizyon projelerimiz hakkında başkanımıza bilgiler aktardık. Kısaca Malatya ve ilçemiz hakkında bilgi sunmaya çalıştık. 2019 seçimlerinin ardından ilçemizde birçok vizyon proje hayat buldu, bulmaya da devam ediyor. Hizmet ve sosyal belediyecilik hizmetlerimizi gönül belediyeciliği ile birleştirerek, doğru ve planlı yatırımlarımızı ilçemizde buluşturduk. Battalgazi’ye hizmet etmek aşk ister, sevda ister; bunlarla birlikte proje ister, hizmet ister, yatırım ister. İşte böylesine büyük bir aşk ve tutkuyla Battalgazi’mize hizmet ediyoruz. Kıymetli başkanımızı misafir etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI BÖKE: “HİZMETTE ASLA DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
AK Parti olarak bu tür istişare toplantılarına büyük önem verdiklerini aktaran AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 10.Bölge sorumlusu Av. Dr Veli Böke, “Yeni dönemde bir ufak bir görev değişikliği oldu. Bu çerçevede Malatya'nın koordinatörlüğü görevlendirilmiş oldum. Ramazan ayı gelmeden sıcağı sıcağına başkanlarımızı ziyaret etmek istedik. Başkanlarımızla ile önceden tanışıyorduk ama şimdi daha detaylı görüşme şansımız oldu. Birkaç ay sonra daha geniş kapsamlı ziyaretlerimiz ve istişarelerimiz olacak. Önümüzdeki dönem yol haritamız ile ilgili nasıl katkı verebiliriz? Bunun çalışmasını hep birlikte yürütmekteyiz. Bu ziyaretlerimiz ilk kez olmuyor, son kez de olmayacak. AK Parti belediyeciliğinde hiçbir zaman durmak yok, her daim yola devam anlayışı vardır. Battalgazi ilçemiz Malatya’mızın ve Türkiye’nin kadim ilçelerinden bir tanesi. Bugünde medeniyetlerin kalbi ilçemizde, Battalgazi Belediyemizin yaptığı ve yapacağı yatırımları ayrıntılı bir şekilde masaya yatıracağız. Ev sahipliği ve misafirperverliği için Belediye Başkanımız Osman Güder’e çok teşekkür ediyorum. Malatya halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantının ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke’yi makamında konuk ederek, hediye takdiminde bulundu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN