BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Şubat Cumartesi gecesi idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları mesajında; “Cenab-ı Allah'ın rahmetinin bütün kâinatı kaplayarak insanlığı kurtuluşa davet ettiği, bağışlamasının bol olduğu, edilen duaların ve tövbelerin kabul olduğu 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi Berat Gecesi'ne, bir kez daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Böylesi mübarek geceler; insanların gönüllerinin Allah’a yönelerek Allah'ın affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığı, af ve rahmet kapısının açık olduğu, aramızdaki gönül bağlarının, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekiştiği, manevi değeri yüksek müstesna ve özel günlerdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Berat Kandili’nin, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, kardeşlik ve dayanışma ruhumuzun muhafazasına, Filistin’de yaşanan insanlık dramının bir an önce sona ermesine vesile olmasını dileyerek, bu mübarek gecenin necip milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. 
Berat Kandili'miz kutlu, gecemiz mübarek olsun.” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN