Baskil'i Her Açıdan Toparlayıp Kalkındıracağız

Üstlendiği tüm görevlerde elde ettiği başarılarıyla adından söz ettiren Mehmet Zafer,siyasetin ahlak ve maneviyat üzerine yapılması gerektiğini söyledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Uzun yıllardan beri ticari hayatında her zaman ahlaklı ticareti misyon edindiğini belirten Yeniden Refah Partisi Baskil Belediye Aday Adayı Mehmet Zafer, Sivil toplum Kuruluşlarında üstlendiği görevlerde de bu hassasiyetle çalıştığını söyledi.

Yaptığınız iş ne olursa olsun ahlaki olsun diyen Mehmet Zafer “Baskil’in yıllardır hizmetsizliğe mahkum edildiğini biliyoruz. İlçeyi yönetenler adeta ilçe gelişmesin,büyümesin ,değişen dünyaya ayak uydurmasın diye üstün bir gayret göstermişlerdir. Sahilin olacak ve sen sahile çivi çakmayacaksın, tarihi ve turistik alanların olacak ve sen ilçeyi tanıtamayacaksın. Böyle bir siyasetle ilçenin gelişmesi mümkün değil “ dedi.

Her zaman ılımlı siyasetten yana olduğunun altını çizen Mehmet Zafer,Baskil’in her açıdan imarı,inşası ve ihyası için aday olduğunu söyledi. Her anlamda birlik ve beraberliği sağlayarak, yapısal değişimin önünü açacaklarını aktaran Zafer, bu toparlanmanın ve büyümenin birlik ve beraberlikle başlayacağını söyledi.

Baskil’in bulunduğu konum itibariyle hem Elazığ depreminde hem de 6 şubat depremlerinde etkilendiğini ifade ederek “  Devletimizle el ele vererek öncelikle yeniden yapılaşmayı ciddi bir şekilde ele alarak, evleri yıkılan hemşehrilerimizin bir an önce yeni yuvalarına kavuşması için belediye olarak işlemleri süratle hızlandıracak ve sürece katkı sağlayacağız. 

İlçede maalesef hizmetten eser yok.  Alt yapı,üst yapı,sokaklar ,ilçe merkezi çağ dışı bir görüntüye sahip. İlçemiz bunu hak etmiyor. Yıllardır hizmetsizliğe mahkum edilen halkımız üzülerek söylüyorum ki, artık hizmetin geleceğine umudunu yitirmiş. Yazıktır,günahtır,ayıptır. Baskil halkı bunu hak etmiyor ve biz Milli görüş belediyeciliğin üçüncü nesil belediyecilik anlayışıyla ilçemize hak ettiği gibi hizmet edeceğiz. İlçemiz sahiliyle,tarihi ve turistik alanlarıyla, tarımıyla,meyvecilik ve hayvancılığıyla bölgenin cazip merkezlerinden biri olacak “ dedi.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN