Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Anne Üniversitesi'nde Yeni Dönem Başlıyor

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nde üçüncü dönem, 12.12.2015 Cumartesi günü başlıyor

Vali Zorluoğlu’nun ‘10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’ Mesajı

Birleşmiş Milletler Genel Kurulunca İnsan haklarının anayasası olarak tanımlanan “İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi” 10 Aralık 1948’de ilan edildiğinde tüm dünyada insan hakları ihlallerinin önlenmesine yönelik uluslararası mekanizmalar oluşturulmuş ve işletilmeye başlanmıştır.

64. Hükümet’in Eylem Planı

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda 64. Hükümet'in 2016 yılında gerçekleştireceği eylem planı kamuoyuna açıklandı.

MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun’dan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun 10 Aralık İnsan Hakları Günü Kutlama mesajı yayınladı.

Çevre Düzenleme Planı Toplantısı Yapıldı

Elazığ bu dönemde 30 tane büyükşehir içerisine girmeyecekse Elazığ belediyesinin sınırlarının genişletilmesiyle ilgili çalışma yapılması gerekir.

SARAÇ: “YENİ YÖNETMELİK KALİTEYİ ARTTIRACAK”

Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik,

Gençliğin Metin abisi; Milletvekilimiz Sn. Metin Bulut öncülüğünde,

Bakanımıza Keban'ın Alabalığının, Harput'un Çedene Kahvesinin, Baskil'in Kayısısının ikram edileceği, zengin ve faal bir program hazırlandı.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişini 81. yıl dönümünde kutluyoruz.‏

81. yıl dönümünde kadınlarımızın erkeklerimizle el ele

KADINA ŞİDDETE GÖZ YUMMAYALIM!‏

Türk kadını 1934 yılında da seçme ve seçilme hakkını elde ederek Türk siyasi hayatında söz sahibi olmuştur.

ATT DER Elazığ İl Başkanı Timur GÖK'ün 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Mesajı‏

112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarının 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kutlu olsun.

Elazığlılar Hayır Çarşısını Sahiplendi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kısa bir süre önce hizmete açılan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısında incelemelerde bulundu

Bin 950 engelli memur alınacak

Kamuya, 16 Aralık'ta yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura sonucuna göre bin 950 engelli memur alımı yapılacak.

Bin 950 engelli memur alınacak

Kamuya, 16 Aralık'ta yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura sonucuna göre bin 950 engelli memur alımı yapılacak.

Mutlu Yaşam Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 3 Aralık Engelliler Gününü Kutladı.

Mutlu Yaşam Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 3 Aralık Engelliler Gününü “Müzikle Coşalım Engelleri Aşalım” projeleri faaliyetleri kapsamında geniş bir katılımcı eşliğinde kutladı.

Başkan Yanılmaz, Koltuğunu Özel Konuğuna Devretti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerini ağırladı. Koltuğunu ziyarete gelen Alperen Aydına bırakan Başkan Yanılmaz.....

MÜSİAD Dost Meclisine Ziya Polat Konuk Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi toplantısına Orman Bölge Müdürü Ziya Polat konuk oldu.

Toplam 14980 haber.