Ejder Açıkkapı 'Samimiyetle, Gayretle, Tevazuyla Siyaset Anlayışımızı Sürdüreceğiz'

Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı , AK Partinin iktidara gelişinin 21. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı , AK Partinin iktidara gelişinin 21. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı. AK Parti'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın "Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle yola çıktığını hatırlatan, girdikleri her seçimden birinci çıkarak bugüne geldiğini vurgulayan Açıkkapı, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği yolda AK Partimizin hangi kademesinde yer alırsa alsın bu kutlu davamız için ter ve göz yaşı döken, emek veren her bir kardeşimize şükranlarımı sunuyor, dar-ı bekaya irtihal eden tüm dava arkadaşlarımızı fatihalarla anıyorum."  ifadelerini kullandı.

Ejder Açıkkapı'nın kutlama mesajında ayrıca şu ifadeler yer aldı:

Kurulduğu günden bu yana her türlü tuzağı, milletiyle bertaraf eden Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı iç ve dış mihraklara karşı asla yalnız bırakmayan, 15 Temmuz fetöcü darbe girişiminde göğsünü siper ederek şehadet şerbetini içme noktasında bir dakika düşünmeyen bu aziz milletin ferdi olmaktan ne kadar gurur duysak azdır.  

KURDUKLARI TUZAKLARI BİR BİR YOK ETTİK

Ne parti kapatma davalarında, ne Cumhurbaşkanı seçtirmemek için çıkarılan krizlerde , ne e muhtıralarda , ne 17-25 Aralık iftiralarında, ne darbe girişimlerinde diz çökmedik, çökmeyeceğiz.  Kurulan tuzakları bir bir yok ettik, edeceğiz. 

Elazığ'ımıza hizmet için yıllardır partimizin her kademesinde görev aldık, Rabbim nasip etti, liderimizin teveccühüyle 26. dönemde Milletvekili olarak görev aldık, 28. dönemde de aziz şehrimize hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 

Samimiyetle, gayretle, tevazuyla siyaset anlayışımızı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizi kırmadık, hemşehrilerimizden kırılmadık. Görevde olsak da , olmasak da partililerimizle yol yürümeye devam ettik, edeceğiz.

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ YİNE AK PARTİ'DİR

Tarihin en büyük pandemilerinden Koronavirüs salgınını, bölgesel krizleri, asrın felaketi olan depremleri bir bir yaşamamıza rağmen diz çökmedik, çökmeyeceğiz. Yine küresel çaptaki sıkıntıların ülkemize etkilerinden kaynaklı sorunların farkındayız. AK Parti iktidarlarında ülkemizin her sıkıntısının çözümü noktasında attığımız olumlu adımlar gibi, bu sıkıntıların da üstesinden Cumhurbaşkanımız , liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesiyle çıkacağımıza inancımız sonsuzdur. Milletimiz de bu inançtadır ki; son seçimlerde milletten kopan, batıdan medet uman , kaçlı ittifak olduğunu bile unutanlara hak ettiği dersi çok güzel vermiştir. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye yüzyılında ülkemizi inşaa , ihya ve eser siyasetimizle, gelecek yüzyıllara emin adımlarla taşımanın gayretinde olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillere daha müreffeh, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmış bir mirası bırakmanın gayretinde olacağız.

Önümüzde AK Partinin eşsiz bir zaferle daha çıkacağı yerel seçimler vardır. Yüce Allah(c.c), aziz şehrimiz Elazığ'ımıza , güzel ülkemize, Necip milletimize hizmet yolunda bizleri utandırmasın. 

Partimizin iktidara gelişinin 21. yıl dönümü kutlu olsun. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN