Elazığ Belediyesi Zabıta Ekipleri, Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için düzenli olarak denetimlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personelleri ile Ticaret İl Müdürlüğü personelleri; vatandaşların daha sağlıklı ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla ekmek üreten fırınlara yaptıkları denetimleri sıklaştırdı.

Halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatların önüne geçmek için çalışan ekipler; vatandaşların daha hijyenik ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla büyük fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajları ve etiketler kontrol edildi.

Kontrol esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine var olan eksiklikleri gidermeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmesi için denetimlerimizi periyodik olarak sürdürüyoruz. Yapılan denetimler cezalandırmadan çok esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Halk sağlığını tehdit eden unsurların önüne geçmek için de çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda hassasiyet göstererek kurallara riayet eden esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN