Eşref Ziya Terzi Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Gönüllerin Pasını Sildi

Elazığ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Tasavvuf Musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara Ramazan ayının coşkusunu dolu dolu yaşatıyor.

Ramazan ayı boyunca Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ve her akşam renkli görüntülerin yaşandığı Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde etkinliklerin 7. gününde Tasavvuf Musikisi'nin ünlü ismi Eşref Ziya Terzi sahne aldı.

Seslendirdiği ezgilerle bir döneme damgasını vuran başarılı sanatçı Eşref Ziya Terzi’nin söylediği ilahi ve ezgiler dinleyenleri mest etti.

Alanı dolduran vatandaşlar da zaman zaman, sesi ve ilahileri ile kendilerine unutulmaz bir akşam yaşatan Eşref Ziya Terzi'ye eşlik etti.

Program; ilahi sanatçısı Eşref Ziya Terzi’ye Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan fincanların hediye edilmesi ile sona erdi.

ÇOCUK ETKİNLİK ALANINDA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENİYOR

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler fuar alanında kurulan çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendi.

Ramazan ayı boyunca miniklerin hizmetinde olan çocuk etkinlik alanında ücretsiz olarak düzenlenen programlarda çocuklar çeşitli oyun aletleri, animasyon gösterileri ve şişme oyun parkurunda eğlenceli vakit geçirebiliyor.

Çocuk etkinlik alanı Ramazan ayı boyunca 13.00 ile 23.00 saatleri arasında Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak açık olacak ve patlamış mısır ile pamuk şeker ikram edilecek.

BU AKŞAM ELAZIĞ BELEDİYESİ MUSİKİSİ TOPLULUĞU SAHNE ALACAK

Ramazan etkinliklerinde 18 Mart Pazartesi günü (Bugün) saat 20.30’da Elazığ Belediyesi Musikisi Topluluğu sahne alacak.

YARIN AKŞAM MUSTAFA CİHAT ELAZIĞLILARLA BULUŞUYOR

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 19 Mart Salı günü(Yarın) saat 20.30’da tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Cihat, seslendireceği ezgi ve ilahilerle dinleyicileriyle buluşacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN