Elfed Haberleri

Elfed Haberleri

ELFED’den Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliğinde Elazığ Tanıtım Günleri Programı için İstişarelerde Bulunuldu.

MÜSİAD Başkanı GÜRKAN'dan Genel Başkan Asmalı'ya ve Elfed’e Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanlı Mahmut Asmalı'yı ziyaret etti.

MÜSİAD’da Gündem ELFED

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu ELFED( Elazığ Dernekler Federesyonu) Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin oldu.

Akın Şatıroğlu’ da Osmanlı Döneminde Harput Konulu Konferansa Katılıyor.

Yoğun bir katılım sağlanacağı beklenilen İstanbul Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Osmanlı döneminde Harput konulu konferansa Elazığspor'un eski Başkanı Akın Şatıroğlu’da katılacağını açıkladı.

Başkentte Elazığ Rüzgarı Esmeye Başladı

Ankara Elazığ Dernekler Federasyonu (ANELFED) tarafından organize edilen ve Elazığ Belediyesi, Elazığ TSO, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından desteklenen; Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı Ankara’da yoğun bir katılımla başladı

Zeytinburnu Belediyesi’nin 14.Yöresel Günlerine “Elazığ” Damgası.

Zeytinburnu Tüm İşadamları Dernek Başkanı Nazır Güler ve yönetiminin açtığıElazığ standı, dikkatleri toplarken, gecenin en çok ilgi gören standı oldu.

ELFED Şehit Ailelerini İstanbul’da Ağırlayacak

Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Vali Zorluoğlu’nu ziyaret ederek İstanbul’da gerçekleştirecekleri “Şehit Aileleri Moral Gecesi” programı hakkında bilgi verdiler.

İstanbul Elazığ Günlerinin Hazırlıkları Başladı

Elazığ Valiliği'nde yapılan toplantıda Elazığ Tanıtım Günleri’nin hazırlıkları başlatıldı.

Elfed Yönetiminden Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Kısa adı ELFED olan Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faik İçmeli ile beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazı ziyaret etti