Maske Haberleri

Maske Haberleri

Maske Takmama Cezası Ödeyenlere Paraları İade Edilecek!

Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı.

AKÇADAĞDER'den Maske Dağıtımı

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hayırsever bir iş adamının gönderdiği Maskeleri Ören mahallesinde dağıtımını gerçekleştirdi.

Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Mesleki Eğitimde 1000 Okul’ projesi hayata geçirildi.Pandemi sürecinde maske dezenfektan ve hijyen malzemeleri üreterek hayati önem taşıyan İlimiz meslek liseleri de proje kapsamına alındı.

Battalgazi Belediyesi’ne Bağlı Müzeler Ziyarete Açıldı

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi ve Poyraz Konağı Mahalle Yaşam Müzesi, normalleşme süreci kapsamında kapılarını ziyaretçilere yeniden açtı. Ziyaretçiler, maske ve mesafe kurallarına uygun haftanın 6 günü 09.00-18.00 saatleri arasında müzeleri gezilebilecek.

Sadıkoğlu Maske, Mesafe ve Temizlik Kuralına Uymaya Devam Edelim

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu “Kararların devamı ve kısıtlamaların tamamen kaldırılabilmesi için maske, mesafe ve temizlik kuralına uymaya devam edelim”

Malatya’da Gençler Maske Dağıtıyor

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında organize edilen Maske dağıtımında gönüllü gençler Malatya’nın Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçelerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Battalgazi Gençlik Kollarından Örnek Proje

AK Parti Battalgazi Gençlik İlçe Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Battalgazi İlçesi’nde kalabalık olan bölgelere atık maske kutuları yerleştirdi.

Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlara HES Kodu Denetimi

Elazığ Belediyesi, vatandaşları koronavirüse karşı korumak, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlerin uygulanmasını sağlamak adına denetimlerini sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Covid-19 Mücadelesi Örnek Oldu

Türkiye’de ilk Covid-19 vakasına rastlanılmasının ardından tedbirlerini üst seviyede tutan ve bugüne kadar 1 milyon adet maskenin dağıtımı yapan Battalgazi Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında düzenli periyotlarla 5 bin 950 alanda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirerek, verdiği etkin mücadele ile bölgedeki birçok belediyeye örnek oldu.

Müdür Yardımcısına 900 TL Maske Cezası!

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Vedat Ergün'e sosyal medya sayfasında maskesiz görüntü paylaştığı için 900 TL idare ceza parası uygulandı.

Marketlerde Maske, Mesafe Ve Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediyesi Marketlerde Maske, Mesafe Ve Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Çemişgezek Kaymakamlığı Vatandaşlara Ücretsiz Dağıtmaya Başladı

Çemişgezek Kaymakamlığı 3 Ayda Ürettiği 50 Bin Maskeyi Vatandaşlara Ücretsiz Dağıtmaya Başladı

Gençlik Meclisi, Maske ve Mesafeye Dikkat Çekti

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Birlik Vakfı işbirliğinde toplumsal ve sosyal alan içinde pandemi kurallarına uygun olarak maske-mesafe kurallarına uyan ve örneklik teşkil eden vatandaşlara yönelik bir farkındalık programı düzenlendi. Yapılan farkındalık çalışmasında kurallara uyan vatandaşlara hediyeler dağıtıldı.

‘Sağlık İçin, Hepimiz İçin’ Denetim

Malatya Büyükşehir Belediyesinden toplu taşıma araçlarında sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi devam ediyor.

Vali Erkaya Yırık Talimat Verdi, Veysel Keke’nin Tedavisine Başlandı

Geçtiğimiz gün Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetimlere katılan Elazığ Valisi Erkaya YIRIK, cadde üzerinde karşılaştığı maske satan Parkinson hastası Veysel KEKE’nin maskelerini satın alıp, rahatsızlığı ile ilgili bilgileri aldıktan sonra ilgilenilmesi için talimat vermişti.

Kaymakam Duran ve Başkan Güder’den Maske Denetimi

Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

Palandöken’de maske, mesafe ve temizlik denetimi

Palandöken belediye Başkanı Sunar: ‘Mücadele nihai hedefe ulaşana kadar asla rehavete kapılmıyoruz’

Vali Baruş Maske ve Sosyal Mesafe Denetimine Katıldı

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Kampanyası Kapsamında Esnaf ve Vatandaşlar Denetlendi

Gürkan: Maske, Mesafe Ve Hijyen Kurallarına Uyalım

İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda, ‘Sağlık için Hepimiz için’ sloganı doğrultusunda maske denetimi yapıldı

Minibüs Ve Otobüslerde Koronavirüs Denetimi Yapıldı

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir içi minibüs ve otobüslerde fazla yolcu, maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi.

Maske takılıyken de sosyal mesafe kuralına uyun

'MASKE TAKILIYKEN DE VİRÜSÜ ALABİLİRİZ'

Maske terlettikçe baş ağrısı artıyor terden ıslanan maskeyi kullanmayın

Hava sıcaklıklarının yükseldiği şu günlerde koronavirüsten korunmak adına maske kullanmak da zorlaşıyor. Yakın temasın olduğu alanlarda maske kullanımı ihmal edilmemesi gerekiyor.

Fırınlarda Maske ve Eldiven Denetimi Yapıldı

Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri fırınlarda denetim ve bilgilendirmelerde bulundu

Kafelerde maske kullanımına dikkat: Çene altına indirmeyin, peçeteye sarın

Koronavirüs salgını nedeniyle getirilen kısıtlamalar 1 Haziran itibariyle 'yeni normal'e döndü. Bu kapsamda şehirlerarası seyahat yasağı kısıtlaması kalkarken, kafeler, restoranlar, çay bahçeleri de hizmet vermeye yeniden başladı. Yaz ayının gelmesiyle birlikte insanlar da tatil planı yapmaya hazırlanıyor.  

Hidayet Ortaokulu Öğretmenlerinden Öğrencilere Moral Ziyareti

Malatya Battalgazi ilçesi Hidayet ortaokul öğretmenleri LGS ye sınavına girecek öğrencileri evlerinde ziyaret ederek maske ve deneme sınavı dağıttı.

Cuma Namazına Gelenlere Maske Dağıttı

Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Cuma Namazlarının yeniden başlaması dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulundu.

Maske kullanımıyla ilgili uyarı:dezenfekte etmeyin ve tekrar kullanmayın

 Medipol Mega Üniversite Hastanesi Başeczacısı Yıldız Türkaydın, 14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.

Maskeli sınav için uzmanından nefes egzersizi

Koronavirüs salgını sonrası, Liselere Giriş Sınavı'nın (LGS) 20 Haziran'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) da 27-28 Haziran'da gerçekleşeceği bildirildi.

Maskeli Dans

“Odam Kireç Tutmuyor” ve “Annem” gibi eserleriyle hafızalara kazınan Tuğba Hatun, akademik kariyeri için ara verdiği müziğe geri döndü.

Ateş ölçümü, maske, gümüş iyon, UV ışınları

2 AY SÜREN HAZIRLIK